If tonight is all we have, stay.. Please?



This time, this place. Misused, mistakes. Too long, too late.. Who was I to make you wait?
Just one chance, just one breath -just in case there's just one left, 'cause you know that I love you. I have loved you all along and I miss you. I've been far away for far too long.. I keep dreaming you'll be with me and you'll never go. I'll stop breathing if I don't see you anymore.
 On my knees, I'll ask last chance for one last dance 'cause with you I withstand all of hell to hold your hand. I'd give it all, I'd give for us, give anything but I won't give up 'cause you know.. I've been so far away. Been far away for far to long, so far away.. But you know I wanted you to stay 'cause I needed, I need to hear you say that I love you, I have loved you all along and I forgive you for being away for far too long.. So keep breathing 'cause I'm not leaving you anymore. Belive it, hold on to me and never let me go.
Keep breathing, 'cause I'm not leaving you anymore.
Keep breathing.


- Nickelback, "Far away"

yum


Igår så lagade min man mat åt mig, förresten. Det var sääxy.

Apropå käk förresten så såg jag en kvinna härom dagen som åt en strutglass från botten och vidare uppåt! What the hell? Aldrig varit så fascinerad som då, tror jag.
Undrar vem som var knäppast, kvinnan som började tugga i sig sin glass från botten av struten eller jag som satt och glodde?

wadddup



Ja, mina mys-kläder får mig att se ut som en mentalpatient. Dem är gråa men jääävligt sköna!


jag borde plugga, men..


Jag pratar med min kärlek just nu. Han är så fin.


Saknar dig, babe.

Second chances doesn't matter 'cause people never changes.

Rubriken har ingenting med inlgget att göra.. Har bara gått runt och tänkt på just den meningen hela dagen. Utan anledning. Tror jag..
Jo. Precis nu i skrivande stund så kom jag på att det visst har med något att göra. Något som verkligen inte kommer att ändras, trots ett flertal andra chanser..

 Iallafall. Fick kliva upp 5.30 imorse för att jag skulle hinna förbi pappas lägenhet innan skolan så att jag kunde dumpa av mig väskorna jag haft med till Trosa. Det gick finfint, men med tanke på att jag inte fick speciellt mycket sömn (Ludde, snälla stäng av tv'n när du somnar så att jag slipper vakna hundratals gånger tills jag tillslut blir alldeles för pigg för att kunna somna om :( ) så har jag haft helt och hållet slut på energi och krafter absolut hela dagen. Tur som fan att jag bara hade tre lektioner iallafall.


 Jag har mått så jävla pissdåligt.. Har aldrig varit så sugen på att försvinna ut detta liv som jag varit nu i helgen... Men fan vad lyckligt lottad jag är som har Ludde i mitt liv. Helvete, han kan verkligen hjälpa mig ur allt. Fan vad jag älskar honom.


Kom från skolan för ungefär två timmar sedan nu. Jag håller på att tappa upp ett bad.. Fan vad skönt och behövligt det kommer vara.


carro

"Jag älskar dig, det vet du va?"



Jag är aldrig Luddes favorit när jag tar kort på honom när han sover. Speciellt inte när jag gör fula miner när han inte vet det... Jag försöker övertala honom att jag älskar honom så att han ska kunna skratta åt det här istället. ;)

*HIhihiIHIH*

Lalllaaalllaaaaa




Hahaha fick dem här av mamma! Hur jävla söta som helst, mini-apor! :D
Fick en piercing till naveln också. Gillar inte den... Den "hänger" ovanför(!) naveln liksom. Lägger in en bild på den. Hon hade beställt några fler sa hon, så jag får kolla igenom om det blir något snyggt den gången.




Småsöt, men skum. Den hängerned så att man inte ens ser "hjärtat" eller vad fasen det nu ska föreställa.

Pimp my schoolbooks!







Igårkväll satt jag förresten och kollade på mina skrivböcker jag använder i skolan. De såg så jävla tråkiga ut så jag funderade ut olika sätt för att fixa dem lite...
Tillslut så rotade jag fram presentpapper som jag hade gömt under sängen, tejpade fast passande bitar på framsidan och klippte ut bokstäver ur den bruna biten som alltid är kvar i botten. Voíla!
De ser jäääävligt barnsliga ut, men jag tycker att de blev söta :)
Ludwig kunde inte sluta skratta. "Fyfan vad söt du är".


Det kommer kännas konstigt att åka tillbaka till skolan och inte se honom varje dag. Av den tid som har hunnit gå av helgen så har jag konstant gråtit.. Jag är så rädd och känslig för precis allt nu. Är det normalt att bryta ihop av precis ingen anledning? Jag är rädd för vad som kommer hända imorgon. Jag kallsvettas när jag ska sova för att jag är rädd vad jag kommer drömma om. Jag är rädd för att våran kärlek inte är stark nog för att vi ska klara av vardagen.. Eller är det bara jag? Är det mina krafter som jag är osäker på..?
Skolan klarar jag av. Mitt yttre-jag fungerar utmärkt. Men lilla jag på insidan.. jag försvinner mer och mer.


carro

16.54


Jag fick en present från Teneriffa igår. Det var från min faster och det innehöll tre söta armband. Jag älskar dem!






När facebook inte längre underhåller, då får jag väl helt enkelt gå vidare till att blogga

Är jag den enda som redan är röd om näsan och har istappar till fingrar för att jag fryser i augusti?
 Det känns som om det vore januari och minusgrader. Förstår inte på mig de som fortfarande går UTE endast klädda i en tunn tröja. Jag ska köpa en ordentlig höstjacka någon gång nu de närmsta dagarna.

 Imorgon så är jag tillbaka i Trosa hos min kärlek. Där finns även min laptop som jag kan lägga in bilder på min blogg ifrån.

20.49

Jag vet inte vad jag vill med bloggen. Jag vet inte vad jag vill med något.
Vad ska jag skriva om?
Jag har bara tapapt lusten till allt.


You belong with me




haha kan verkligen inte sluta lyssna på den här

bim bim bim bim

Jag har inte haft ork eller någon direkt inspiration till att skriva. Måste bättra mig.

carro

00:25

Är nästan nyss hemkommen från en helt galen dag. Eller, det har inte hänt något galet alls, men det har hänt nya saker för mig.
Dagen började med att jag åkte på studiebesök med klassen till tekniska museet. Där delades vi in i tre grupper: ena gruppen fick syssla med TV, andra med radio och min grupp fick trycka en tidning.
Här är en länk, det jag skrev har jag undertecknat med mitt namn:
http://www.tekniskamuseet.se/download/18.1939c3bb12a69d9cda28000606/20100820_WendelaHebbe.pdf

Det var hur intressant som helst och det kändes lite som om jag jobbade på en redaktion ett tag, haha ;)
På kvällen så drog jag och Ludwig iväg för vårt första biobesök tillsammans. Eclipse blev det, och den slog verkligen förväntningarna.
Efteråt så skjutsade min pappa hem oss till trosa från stockkholm (7 mil) på en halvtimme. Jag skakar fortfarande för att jag såg min död framför mig i den fart han körde. Åh.

Nu måste jag sluta ignorera Ludwig medan han försöker prata när jag hellre sitter vid datorn.. Måste fortsätta samtalet med honom nu.. Haha!

carro


Mitt team och jag idag!

17:41

Åh vad bra det gick i skolan idag! Känner på mig att jag kommer få en hel del roliga stunder de närmsta 3 åren.
Klassen bestod av +20 brudar och tre killar. Alla verkade lite smånervösa, men vissa stod verkligen fram.. bland annat de tre tjejer som jag tror att jag kommer spendera en hel del tid med. :D
 
Jag kommer att se fram emot att gå till skolan nu. Redan imorgon bär det av till tekniska muséet i Stockholm. Sedan på måndag så ska vi iväg till söder och kolla på en fotoutställning, om jag förstod rätt. Fan vad jag ser fram emot det här!

 Samhäll> Media på Wendela Hebbe var verkligen rätt val.

It just wasn't my intention to brag, or to take him away from all of you.. ; )

Är tillbaka hos pappa nu. Vi har köpt (han betalade, jag valde) en garderob till mitt rum nu, så för att den skulle få plats så tog vi bort de två bokhyllorna som var fylla med dvd-filmer och hans grejer. Båda ville fixa på sitt egna sätt så vi tjaffsade som fasen, och vad säger han då liksom? Jo, "Jag gillar att båda är precis lika aggressivt envisa!" och så var allt löst tyckte han. Det tyckte inte jag.
Garderoben blir monterad imorgon, klockan är alldeles för mycekt för det nu.
 
 Och så är det första dagen i skolan imorgon. Första dag i första ring. Första dagen i nya skolan, och i nya staden. Fast jag är inte alls nervös, konstigt nog. Jag har varit i skolan flera gånger innan för att min plastsyrra gick där, så jag kan byggnaden liksom. Men en klass med främlingar, känns både sådär och jävligt bra.
 Men det kommer gå en tjej från min förra klass där, och antagligen en från min gamla parallell-klass. Det blir som det blir.

Och allt är löst mellan mig och min babe. Kärlek övervinner allt, tydligen.


I don't care what you think as long as you think about me

Vi har haft tårfyllda samtal.
Nu är han på väg hem till mig.

carro

It cut right through me. The intension was worse, but I'm alive.

the last thing I need now is bad jokes and laughter. I cannot go on like this so help me now, help me.

"Look, it's normal not to forget your first love."

I couldn't sleep last night because I know that it's over between us.
I'm not bitter anymore, because I know that what we had was real.
And if in distant place in the future we see each other in our new lives, I'll smile at you with joy and remember how we spent a asummer beneath the trees learning from each other and growing in love.
The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds.
And that's what you've given me.
That's what I'd hoped to give to you forever.
I love you.
I'll be seeing you.

Från filmen "the notebook".

Maybe love just ain't enough..

Just nu är jag i det där läget där jag gör livsavgörande beslut.
Jag skulle antingen kunna hålla fast vid det jag en gång hade, och hoppas på en bättre fortsättning.. Eller släppa allt och börja om helt på nytt, men allt.
Det blir nya vänner, nytt ställe att bo på, nya människor runt omkring och ett singelliv. Allt börjar på noll. Jag skulle nog kanske kunna behöva det nu.. Nytt liv med nya chanser. Men.. "Never look back, but never forget" Jag kan ju aldrig bara radera alla minnen, heller. Så mitt vanligtvis dagliga motto so let's rip out the pages of yesterday fungerar inte riktigt. Inte till minnen... Så även ifall jag bestämmer mig för att börja om med allt, så kommer minnena av våra omfamningar kommer alltid att krypa upp om nätterna iallafall.

Borde jag slicka mina sår rena, dämpa smärtan och gå vidare?

Egentligen så vill jag ju bara stanna kvar.. Somna i just hans armar och vakna upp till just det leéndet. Jag vill ha det så föralltid, jag är så jävla kär. Han har betytt så mycket, och kommer alltid att göra. Jag vet precis hur det känns att vara utan honom.. Det här är inte första gången. Precis varje gång så genomgår jag samma smärta, får lika dramatiska panikattacker och gråter mig till sömns varje kväll.
Kommer jag klara det en gång till?
Men jag undrar vad som kommer vara värst... Att inte känna mig tillräcklig för den jag älskar, eller att bli lämnad?


Jag vill spendera resten av mitt liv med honom.. Från och med nu. Nu på en gång. Men om han inte är beredd på samma sak och vilja.. då lovar jag att släppa dig fri.


carro

så kan det gå, minsann





ingen behandlar mig illa.


carro

She is love

Igårkväll skrev jag mitt allra första kärleksbrev.
Idag gav jag det till min käresta, och vi gick hand i hand längs hamnen.




carro

I de mörka tiderna så märker man vilka som är de riktiga vännerna

Nu ska jag skriva ett brev till min kärlek.. Och jag ska ge det till honom imorgon.
The thing is.. jag vet inte vart jag ska börja. Det enda jag vet säkert just nu är att det blir ett handskrivet brev, så att det verkligen blir personligt.

carro

A thousand million pieces


Ripping out the wings of my butterfly..

Jag känner mig så tom att jag trodde jag hörde mitt hjärtas eko ett tag. Jag är säker på att jag skulle kunna falla ihop i miljoner små bitar när som helst.. Och hur mycket jag än skulle ropa på hjälp så finns det ingen som skulle höra mig.
Jag vill springa mil härifrån och bara skrika av mig allt till stämbanden blir så uttöjda att mitt vrål dränks av blod.
...jag önskar bara att jag visste vilket håll jag skulle springa emot.

Love will tear us apart

Ibland räcker inte ens den sannaste kärleken.
Ibland står kärleken i vägen, helt enkelt.

Jag hoppas att det blir vi två igen. Jag vet att det här är mer än första kärleken. Jag vet att det är mitt livs kärlek som försvann ur mina armar idag.

Jag vet även att du känner likadant. Vi två var menade


blah blah blah..

Har varit på skitdåligt humör hela dagen. Kanske så skulle man snarare kunna kalla det besviken och förjävla ledsen, men hur som helst så har jag hållt mig för mig själv idag.
Allt för att slippa ruttna och dö i min säng framför tv:n så har jag tvättat två tvättar, hängt in allt i torkskåpet och bäddat sängen med nya lakan. Plockade undan saker från golvet till svetten började rinna, och ändå så syns knappt någon skillnad. Kul.

Nu ska jag dra igång Gudfadern och titta på den lagom tills 00:00 när Criminal minds börjar på femman.


16.57

Jag vaknade alldeles för sent idag med, och fick ett sms som antagligen har förstört hela jävla dagen.

Jag vill slippa sitta som en jävla zombie och bara vänta på att någonting ska hända.. Ingenting kommer att hända, det vet jag ju.
Jag ska dra mig upp ur sängen och städa rummet.. Sen ska jag nog försöka avreagera mig i skrivande.

last chance, you.


12.21

Fick värsta impulserbjudandet att åka till Teneriffa imorgonbitti.

Och så fanns det inga sista minuten biljetter.



FAAAAAAAAN

23.01

I luv the way Rihannas videor faktiskt makes sense och inte är något som bara är ihopklistrat, som alla andra nutida musikvideor.
 Jag tycker båda dem här är rätt så amazing. Båda visar en berättelse, men ändå inte sådär överdrivet som de "originals" did in the 80's.

Säga vad man vill om texterna och kanske till och med låtarna i sig, men the videos är fina.




What's the point with being noticed?

Jag har vänt dygnet och sover bort hela dagarna. Jag antar att det inte gör någonting, eftersom att jag inte direkt går miste om något..

Pappa och jag drog iväg och åt pizza förut. Jag hade aldrig lagt  märke till resturangen om jag gått förbi annars, men pappa kände till den. Antar att det är ett sådant ställe där det bara kommer stamkunder till..
Det var världens mysigaste ställe med riktigt god pizza, och det var en man som påminde lite om min farfar till utseéndet som satt ensam i ett hörn och sov.
Jag trodde det bara var i sådana där romantiska filmer det fanns sådana gubbar.




(bild från 2007)

Let it rain, let it pour.

Försöker fundera ut vilken dag jag ska dra hem.. Hem till kärleken, och hem till mamma.
Det är så jävla svårt att försöka ställa upp för alla och göra alla nöjda hela tiden. Att finnas där för alla andra när de behöver en.
 Så fort jag åker härifrån så vet jag att jag kommer tillbringa den timmen på bussen till att försöka dämpa ångesten för att jag inte stannade.



carro

Baby, I'm a superstar

"Den 7 oktober är det dags för Hilary att knyta banden med sin fästman Mike Comrie. Men innan dess har barnskådespelerskan en hel rad grejer hon vill ha åtgärdade med sitt yttre.

En källa har avslöjat att Hilary är som besatt av att se så bra ut som möjligt på bröllopsdagen och att hon planerat in att göra en riktig ingreppsrenovering á la Heidi. "


Så nu vill alltså Hilary Duff operera sig till ett nytt utseénde till dagen då hon gifter sig..
Jag läste även att hon går till gymmet minst 6 gånger i veckan.

Snälla, låt inte det här faktiskt stämma. Varför skulle man vilja se ut som någon annan än sig själv, speciellt på grund av EN endaste dag?



Söta Hilary idag






... och Hilary om några veckor?






Källa: http://com.msn.se/


forever and.. ever?

Jag och pappa har haft långa diskussioner på balkongen idag, bland cigaretter och likör. Han pratade om att jag alltid alltid måste ha i tanken att jag inte ska lita på någon och att jag aldrig ska behöva vara beroende av någon annan.
Att inte kunna lita på andra har jag redan i tankarna på grund av äldre erfarenheter, och att inte vara beroende av andra är inga problem för mig. Jag har alltid varit stark som person och inte vikt mig för minsta lilla.
Åtminstone fram tills jag blev kär. Jag är lika stark utåt mot resten av världen, men jag har böjt mig för personen som regerar i mitt hjärta. Inte så att jag blir illa behandlad, gud nej. Men det är en ovan känsla för mig att inte alltid vara stark och egen inför alla.. Därför känns det som om jag böjer mig för min älskade. Jag trodde aldrig att jag skulle bli så svag för någon annan.. Men han har visat mig att det visst går att bli bokstavligt talat knäsvag för någon. Sedan snart 4 år tillbaka... och ett fast förhållande sedan nio månader tillbaka.

Lite ironiskt nog så började pappa prata om sin första kärlek när jag funderade över det där.
-.. Men tillslut så växer man ifrån varandra efter ett tag, trots att man trodde att det skulle hålla för alltid.
- Tror du inte på att man kan leva tillsammans föralltid med sin första kärlek?
- Nej, efter ett tag så lär man känna varandra och så blir man så olik den andra.
- Men jag och Ludde har känt varandra i fyra år och ändå hållt ihop. Tror inte du att vi borde ha växt ifrån varandra redan nu vid det här laget isåfall?
- Nej det tror jag inte. I eran ålder så är ni inte ens färdiga med era egna personligheter, så ni kan ju knappast veta hur den andra personen är då.

När han sa det så bytte jag ämne. Jag tror ändå på en kärlek som håller. Jag vet redan nu att Ludde och jag vill olika saker i livet, men jag tror på att kompromissa. Jag menar.. Jag vill följa med på hans äventyr genom livet, och jag hoppas att han vill följa med på mina.
Det är vad kärlek står för, enligt mig.
Jag vill inte vara den enda (förutom han, min bättre hälft) som tror på att växa upp och leva tillsammans. Föralltid.
Det finaste som finns, det är när en äldre människa talat om äkta och livslång kärlek. Det är vad jag vill ha. Jag vill inte gå igenom onödiga genvägar när jag har den självklara bredvid mig i min hand.
Min Ludwig.




My love for you is deeper than any root or stone.

carro


23.41

Så, inne efter en rätt så lång promenad nu :)
Och nej, jag har inte varit ute sedan senaste inlägget. Jag kom hem efter sisådär en halvtimme.

Jag har varit så frustrerad över att ha en tråkig frisyr (ja, jag kan bli riktigt irriterad över sådana saker) den senaste tiden så efter duschen imorse så greppade jag tag om saxen och klippte lugg. Det vart helt okey, speciellt med tanke på att det var just jag och inte någon frisör som klippte.
Aporpå frisör så litar jag inte på en enda tillräckligt för att någon ska få klippa i mitt hår. Därför har jag blivit klippt av en och samma person sedan jag var 11 bast -Jessica. Hon var först en vän till familjen men sedan hon blev färdigutbildad frisör så har jag inte fått ha lyxen till att bli klippt hemma längre.
Jag skulle ha gått till henne nu om det inte vore så att hon är hemma med sin nyfödda flicka.

ÅH HERREGUD STOPPA MIG jag håller på att göra ett helt inlägg om MITT HÅR!
Skitsamma, jag publicerar det här ändå. Slänger in någon bild på resultatet av luggen också..




She wear high heels, I wear sneakers.

Har rensat iPoden och lagt in ny musik. Ska ta den och gå iväg på en promenad strax... Rensa huvudet & alla dess tankar lite. Känns som att det är rätt behövligt just nu. Jag behöver nog fundera lite och tänka ut ett och annat..

Until then,
carro

RSS 2.0