bläää

Ibland kan ord som "Jag bryr mig om dig, du får leva med det helt enkelt" hjälpa mer än något annat.
Tack.

Jag har matteprov imorgon och borde plugga, men vet ni vad? Om skolan tycker att det är okey att man ska gå upp vid 6 på morgonen och hålla igång tills kvällstid dagen innan de sätter ett prov -då kanske DE får planera om. Jag är skittrött och tänker fan inte ens öppna matteboken.
Fan vad jag hatar allt ibland. Helvete.

Bilder från Expressen/DN idag!


SPME1, älskar hela bunten!
(jag är längst ned till höger om ni skulle leta)

undrar ifall jag är den enda i hela världen som är uppe vid den här tiden

Som Bart Simpson sa: Jag trodde inte att det existerade en tid innan klockan åtta.
Så går det om man planerar lika dåligt som mig och ska till DN/Expressen idag. Fan.
Jag vill bara sova ju!

<3


den här bilden ger mig den känsla av den precisa intimitet jag behöver just nu. som jag alltid behövt. någon som håller min hand. någon som kan se i mina ögon, på min blick, när det är dags att räcka fram handen. som lyfter upp mig från allt. att det är okej att visa sina känslor. oavsett känsla så är det alltid okej. någon som håller om mig när jag faller ihop. en person som ger mig den bekräftelsen att alltid finnas där för mig. någon som inte låter mig krossas till tusen bitar.

jag behöver bort bort bort

I'll be everything you need. And some more.
Åh, jag har så mycket tankar i huvudet så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag kan inte få ned det i ord, eller i någon ordning.

MIRACLES RARELY HAPPENS -but sometimes they do.

Både så mycket och så lite händer fan på en gång. Jag vill pausa för en stund och hinna andas och förstå vad det är som händer i mitt liv just nu. Jag är så förvirrad.

where do we go from here

Imorgon blir det antingen så att farfar hämtar upp mig efter skolan eller så åker jag på bio med tjejorna.
Farfar vill visa att han har renoverat om i stugan.
Tjejorna vill umgås med mig.
Jag har inte varit i stugan på flera år.
Jag har inte haft vänner på flera år.
Jag saknar farfar.
Jag saknar tjejorna.
Jag vet verkligen inte hur det blir.

älskade farfar.

De låtar som finns i min spotify- & ipodlista.

Eliza Doolittle - Pack up
Eliza Doolittle - Skinny genes
Eliza Doolittle - I'll be your pillow
Major Lazer - Sound of siren
Major Lazer - Good enough
Major Lazer - Keep it goin' louder
Francis Dunnery - Good life

Jose Gonzalez - Heartbeats
Live - Dolphins cry
Live - All over you
Live - Selling the drama

Matt Nathanson - Pretty the world
Paramore - Misery buisness
Paramore - Decode
Hayley Williams - Airplanes

MGMT - Kids
MGMT - Time to pretend
Estopa - Penas con rumba
Lars Winnerbäck - Hjärter dams sista sång

Lars Winnerbäck - I dina ögon
John Mayer - Belief

Jason Mraz - Plane
Jack Johnson - Angel
Hurts - Silver lining

Hurts - Better than love
Hurts - Stay
Hurts - Wonderful life
Amy Winehouse - You know I'm no good

Amy Winehouse - Tears dry on their own
Amy Winehouse - Valerie
Amy Winehouse - Stronger than me
Amy Winehouse - Help yourself

Louis Armstrong - When you're smiling
Nat King Cole - Baby I need you
Nat King Cole - More moon
Nat King Cole - How high the moon
Joe Lovano - Like someone in love
Michael Bublé - Feeling good
Matisyahu - Time of your song
ALLT MED MATISYAHU
A day to remember - A plot to bomb the pannhandle
ALLT MED A DAY TO REMEMBER
Billy Joel - She's always a women

So tell me, what's so wrong with me that you can leave so easily?


"We've said goodbye too many times before. My heart can't take it no more, it's breaking right in front of you. I cant say goodbye anymore."

Jag har hittat min tvillingsjälv, och hon finns inte på riktigt.

"I'm in love with Steve.
Last night we were in the diningroom and we were laughing, and all of the sudden I looked over at him and I realized.. We belong together.

..So I picked the huge fight and threw him out of the apartment."

Haha jag är så jävla kär i Miranda! (från sex and the city, om ni inte hänger med)
Hon säger alla de rätta sakerna som är så klockrena att jag inte kan göra annat än le för mig själv och bara känna igen mig i hennes beteende.

When you're smiling the whole world smiles with you.

 Jag vaknade av Luddes doft imorse. Jag rullade över till andra sidan sängen med ett leénde på läpparna och öppnade ögonen för att se min finaste. Men allt jag såg var en vägg. Den röda färgen som pryder mina väggar gjorde så ont att titta på. Jag var ensam. Den varma känslan i magen svalnade fort och blev en kall klump istället.
Jag suckade och slöt ögonlocken igen, jag ville aldrig mer se dem där väggarna igen. Doften jag inbillat mig kom från hans tröja jag sov i. Jag har inte tagit av den på hela dagen, jag mår bra av den lilla säkerhet jag intalar mig själv att jag har med honom (eller hans doft för den delen) i närheten av mig.
De tankar som slagit mig under dagen och som också är det enda jag tänkt på är att jag har slutat drömma. Jag lever inte lika fullt ut längre. De drömmar som jag brukade plågas av för att de kändes så verkliga -de jagar mig inte längre. De drömmar jag hade som underhöll mig om nätterna, de har lämnat mig. Jag somnar till en svart bild och vaknar utan att ha drömt någonting alls. Kunde jag vara mer ensam just nu?

You go back to her and I got back to black

Fick en förfrågan av en anonym kommentar att lista mina favoritlåtar. För fan, det kan jag väl! Inte just nu bara, jag är svintrött. Imorgon kanske!

Jag finner egentligen inga ord.

Jag har litat för mycket på vissa personer. De personer jag trott på mest och som jag älskat högst. Två personer, och ni vet vilka ni är.
Kanske är det meningen att man ska gå igenom vissa saker på egen hand, själv. Jag trodde bara att jag hade gått igenom mycket nog på egen hand redan.
Tydligen inte.
Jag är så trött på trubbel och bråk. Jag är trött på att vara ensam, att inte bli förstådd. Att aldrig ha blivit det. Allt kanske skulle bli bättre om jag svalde allt och levde för de andra, men vad vet jag? Jag har redan testat det och allt blev så mycket värre. För alla.
Jag kanske söker någonting som inte finns. Allt är inte meningen att hända, allt man söker finns inte. Jag kanske borde sluta plåga mig själv och börja drömma istället. Stänga ut omvärlden och leva i en egen verklighet. Jag klarar inte av mycket mer nu.
Jag kommer inte kunna vara mig själv, den jag vill vara. Jag vet att jag försvinner mer och mer, men borde det verkligen vara så..? Ska jag byta ut mig till något jag inte är för att passa in i någon annans perfekta värld?


Ay ay!

Det var två trettonåringar som skrek "Sexbomb! Ey, romanticá!!" efter mig idag. Trettonåringar.
Kan jag inte bättre än så?

Vänskap.

Alla har väl varit med om att förlora en vänskap. Det kan bero på bråk, att man växer ifrån varandra eller att den ena flyttar. Jag har varit med om alla de tre alternativen, men det svåraste är faktiskt när vänskapen bryts på grund av att den ena  flyttar. Det har inte hänt mig så ofta, men när det väl gjort det så har jag alltid försökt att hålla kontakten mer eller mindre. Det är inte alltid som det har funkat, tyvärr. Att man flyttar ifrån varandra kan medföra att man växer ifrån varandra så mycket att man tillslut inte känner igen den andra personen. Varken till utseénde eller personlighet. Tyvärr så vet man tillsut inte längre när det är dags att avbryta kontakten heller. Gör man det när man inte gillar vad den nya personen har blivit, eller ska man hålla kvar kontakten för gamla tiders skull iallafall?
 Jag och Emma har varit med om de alla. Vi har bråkat, vi har vuxit ifrån varandra och nu bor vi flera mil ifrån. Jag träffade henne idag för första gången på flera månader, och fan vad jag är glad över att det faktiskt blev av. Jag har varit rätt deprimerad de senaste veckorna, men allt flög bort som luft idag när vi träffades. Jag har fått fina och roliga stunder som lättar allt för stunden av mina nya underbara vänner i skolan, men det här mötet gjorde hela dagen -minst. Det är så jävla synd att jag har haft henne där i närheten hela tiden utan att egentligen veta om det. Hela tiden när jag har haft jobbiga stunder. Men jag tror på att fortsätta det här, det gör jag verkligen. Man klarar allt så länge man bara verkligen vill.

Ludwig, jag sover i din tröja inatt. Den har din doft kvar i tyget.


something.. I dont know what. What is it called, again? Oh yeah, OVER.


Nu blir det popcorn, loka med hallsonsmak och såklart- Criminal minds.

Like someone in love


Köpte en Allt om historia för första gången. Jag kände bara ett desperat behov av att få lite kunskap om sådant jag inte redan vet från innan. Känns som att det var länge sedan jag hade en intressant diskussioon med någon om mitt käraste favorit ämne historia, eller som jag bara inte hört något nytt och spännande på länge. När jag ändå ska läsa en tidning så kan jag väl färga håret samtidigt som jag velat göra ett tag nu, så jag köpte en ny variant hårfärg för att testa. Tidning, hårfärgning och tända ljus blir det ikväll samtidigt som jag lyssnar på lite soul/jazz. Pappa hade köpt ett ljus till mig idag som luktar kanel. Han har precis upptäckt mitt behov av tända ljus så han ville väl visa att han faktiskt lär sig. Han är en bra pappa som verkligen försöker.

gott som fan luktar det med.

Vad hände med respekten?



Vart går gränsen till vad man kan begära av någon annan? Kärlekspar emellan, de berättar allt för varandra. Det vet jag. Men om man berättar en hemlighet till en vän som råkar ha ett förhållande. Trots att hon svär på att inte berätta, så gör hon det. "Jag lovade att inte säga någonting, men.."
Är det något man kanske borde ha i baktanke när man berättar någonting för en person i ett förhållande, att hon kommer berätta för sin närmsta vän -sin partner?
Även om vännen tror att det kommer stanna mellan endast de, så hittar sanningen sin väg ut. Pojk- eller flickvännen kommer inte vara tyst.
 Jag har fått en fin vänskap bruten för att hon inte kunde hålla sin käft. Och ja, jag har fått reda på allt. Först låtsades jag inte om det, men nu är det den tredje personen som berättar för mig vad hon har sagt. Nu försöker jag inte längre, nu är det fanimej kört för dig.

Softly now, we owe it to the world


Jeans, Levi

Rengöring, mask och scrub -allt i ett, Garnier

Dagbok, köpt på akademibokhandeln

Plånbok, Puccini

Parfym -Forbidden rose, Avril Lavigne



Och ja, jag tänker börja skriva dagbok från och med nu. Alla de tankar som inte passar sig att skriva såhär i bloggen, de åker ned på papper :)

Ibland, ofta och varje dag önskar jag att du var vid min sida.

Jag är helt jävla slut.
Tyckte att mina flera meter-höga kilklackar skulle passa till kläderna idag. Glömde bara bort att jag hade planerat en resa till Stockholm efter skolan med. Så fort jag kom hem från skolan, Stockholm och allt så krälade jag på min bara knän så fort jag kunde ta mig till soffan och låg där i en timme. Iallafall, jag åkte till storstaden för att köpa lite (o)nödvändiga saker. Den egentliga anledningen till att jag åkte dit var för att köpa reeboks nya dojjor Easytone. Ni vet, de där som man ska få en sådan där jävla snygg röv av. Jag ångrade mig i sista minut eftersom att jag redan har ett par splitt nya gympaskor. Det räcker så, och min röv är väl ingenting att klaga på ändå.
Jag fick sällskap av sötaste Paulina och det var inget fel med det. Jag brukar alltid handla kläder och dylikt för mig själv.. Tycker att det blir lättare att kunna fokusera på vad det är man egentligen är ute efter och söker då, men det var fanimej trevligt med sällskap. Och allt kanske beror på att jag fick en uppläxning av Natalie vid lunchen idag att shoppa gör man med vänner. Det visste inte jag.

 Jag drog ned till pizzerian runt hörnet för bara en stund sedan och beställde varsina vesuvious till mig och pappa. I väntan på att de skulle bli klara så blev det en rätt så högljudd diskussion angående att politikerna, även Moderaterna som leder vårt land, tänker utfrysa Sverigedemokraterna nu när dem fått en plats i riksdagen. I de åsikter som framfördes där på pizzerian och som jag håller med om, det är att det är fanimej inte demokrati när inte folket har makten. De procent svenskar som lagt sin röst hos Sverigedemokraterna, ska de inte få sina åsikter hörda endast för att majoriteten svenskar inte delar samma tankar? Speciellt ni vuxna människor som nu sitter i riksdagen, det är vi folket som ska ha makten. Därför kallas det här demokrati. Det är bara fel, fel, fel att det ska vara så att det ledande partiet ska välja vilka de vill lyssna på, inte vad vi i landet vill. Jag stöder inte Sverigedemokraterna, men jag tror fan på yttrandefrihet.

 Hur som helst, jag har historia att plugga. Ska lära mig om källkritism hos de gamla grekernas berättelser. Jag lägger in bilder på vad jag köpt sen. Puss!

But there's some things in life that are not meant to be, I'm not meant for you and you're not meant for me


Here's to our problem
Here's to our fights
Here's to our achings
And here's to you having a good life

Put your records on

Tänk så mycket som kan ändras på endast 24 timmar. Nu bor jag hos pappa på heltid.
Har inte haft en endaste lugn stund de senaste dagarna.. och idag packade jag ned mitt liv i fyra påsar och försvann. De finns definitivt de personer jag räknade mer från, men nu vet jag vart jag har dem iallafall. Det är väl det som är positivt med det hela.
 Jag har packat upp allting i mitt rum och jag känner mig plötsligt mer hemma här nu. Hittade ett reklaminlägg i min blogg för FUJIdirekt där de skröt om att man får beställa 100 digitala foton gratis som blir riktiga färgkort. Vill fixa ett album och kanske sätta upp några fina i rummet sedan. Inramade kanske, till och med. Så fort min laptop startar så för jag över de allra finaste bilderna på ett usbminne och laddar upp på deras hemsida. Har hört att de är framme inom några dagar också. Suveränt.

 På alla övriga plan så tror jag att mitt liv börjar grunda sig till en bra bas, med.

Nej nu måste jag sluta skriva, annars så kommer jag inte tänka mig för och bara skriva alldeles för personliga saker här. Inte vet jag vilka ni läsare är.

It tastes like you, only sweeter.

Första lektionen (mediaproduktion radio) börjar inte förrän om en halvtimme. Jävla bussar haha :)
Påväg upp till skolan nu så var det en tjej som stoppade mig och sa "hallå, ditt skosnöre hänger löst!". Knuten hade gått upp. Och? Var det av ren artighet hon stoppade mig? Jag log och tackade för informationen iallafall.
 Sitter i datorsalen nu där lektionen ska hållas, kan lika gärna skriva något inlägg då. Jag har bestämt mig för att sluta uppdatera mitt mobila internet på laptopen jag har hos mamma. När jag är där så umgås jag mest med Ludde, så vad ska jag slösa pengar på internet för då? Så internet har jag bara tillgängligt hos pappa. Så att ni vet.

 Är inne på tredje säsongen av sex and the city nu. Det är inget bra för mig att se på det.. Carrie & Mr. Big reflekterar mitt förflutna alldeles för mycket. Jag får en klump i magen varje avsnitt.


Hey love


Hey love, don't look so down. I'm sure, in time, you'll find what you've been loning for.
Hey love, what's with the long faces
I know you're probably feeling jaded
Like love had faded away.
Don't think for a second that you have anything to do with it
 So keep your eyes off the hands of the clock
Don't be so quick to fall in love.
Cause girl you're one of a kind no worries
cause your dreams will soon be reality.

Hey you, I know it's been quite rough but your luck will eventually change. And you will love again.
Oh darling, don't let it get you down
cause somewhere around
your true love will come around




Hey Love
Alyssa Bernal

Miranda, miranda..

Belive me, I would love to be one of those people who's all "We loved, thank you. You enriched my life, now go. Prosper".
But I'm more "We didn't work out. You need to not exist".

Det är som att få svar på livets frågor och som om orden tas ur munnen ur en när man tittar på sex and the city..

Nu vet jag varför Mr. Big kallas Mr. Big..

Blev hemma idag med. Fan. Imorgon är det friluftsdag, vi ska vara ute i tre timmar och syssla med sammarbetsövningar, sedan slutar vi. Det ska jag försöka vara med på.
 Det här är första året på länge som jag faktiskt blir efterfrågad av vänner när jag är borta. Jag har definitivt hittat rätt.

 Jag laddade ned x antal avsnitt av Criminal minds och första säsongen av Sex and the City igår som jag låg och sjuka mig framför. Laddade även ned filmerna I taket lyser stjärnorna, Remember me och the Timetravelers wife. De två första var dem som jag hann se på.. Och tro mig, jag blev hur jävla förvånad som helst av Remember me. Robert Pattison does it again.
Jag ska se lite mer av SATC idag och möjligtvis ladda ned några filmer med. Mitt té lär väl ta slut idag, hmm..

Amors pilar har väl inte sina bästa dagar direkt.

Jag försov mig och missade första lektionen idag.. Jag vaknade när det var 30 minuter in till nästa lektion, men jag bestämde mig för att stanna hemma idag. Jag känner mig ändå sådär på gränsen till att bli gräsligt förkyld (precis som jag gjort hela helgen) så det gjorde väl inte så mycket ändå. Dessutom hade jag bara tre lektioner idag.
 Mitt huvud dunkade av febern igår, men vid 23-tiden så satte jag mig och började plugga. Jag gjorde ca 3 av 11 uppgifter i historian och ingen matte.. När ska jag lära mig att ta tag i läxor i tid? Någonsin?

Var precis inne på facebook också.. Vad är det som händer, med tanke på att alla gör slut med varandra helt plötsligt? På bara en endaste natt så är det minst 5 par som splittrats. Är det kanske nu sommarromansen slutar charma? Jag drog kortaste strået och belönades med lycklig kärlek iallafall.. Men när har vi någonsin kunnat jämföra oss med andra, egentligen? Ibland klarar jag och Ludwig knappt av varandra, men ingen skulle kunna drömma om att leva utan varandra heller. Jag älskar honom, och har förresten haft en underbar helg med honom. Ett förhållande på lite distans kanske fungerar ändå.. Har jag kanske överkommit den rädslan?

17:07


Nu ska jag in i duschen, sedan så sätter jag mig på bussen ned till trosa. Kör en blogg- och internetfri helg.
<3

gay gay gay..



Blir mina youtube-länkar svarta rutor för er?

om ni liksom är dying to know hur jag har sett ut idag


Lite om mig.. Jag har skittråkigt så stå ut med det ;)

Namn: Det absolut fullständiga? Caroline Camilla Gustafsson Dimic.
Piercingar: På var sida i örsnibbarna, i naveln och i underläppen.
Tatueringar: Inga alls.
Längd: Hmm.. 163 cm var det för någon månad sedan iallafall.
Skostorlek: 37½ exakt
Hårfärg: Nästan den naturliga nu, ljusbrunt.
Fräknar: Tyvärr, inte den minsta prick någonstans..
Motto: Himlen är blå, innebörden komplicerad och privat haha. Annars så "let's rip out the pages of yesterday".
Kär? Ja!
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland, ibland inte. Oftast så drömmer jag mig ned till Spanien.
Tycker du att du är attraktiv? Det beror på. Vissa dagar och vissa tillfällen så kommer väl tanken. Allmänt så tycker jag att jag ser helt okey ut.
Dricker du? Önskar att de tillfällena hände oftare.
Röker du? Inte det minsta faktiskt.
Vilket schampo använder du? Just nu, head & shoulders för torrt hår. Det är det bästa. Billigt och bra.
Vilken parfym använder du? Lacoste, touch of sun. Känns dock som att det kanske är dags att byta till någon annan nu.
Vad är du rädd för? Ensamhet, mörker och känslor. Det sistnämnda är också det jag älskar.
Gillar du att tvätta? Det fungerar väl, sålänge det inte händer varje dag.
Gillar du berg- och dalbanor? Tanken på det, ja. I stunden, nej.

 Senaste...

Filmen du hyrde? Det kommer jag fan inte ens ihåg. Det var nog sommaren förra året när jag och några polare hyrde någon skräckis. Mer än så hjälper inte minnet just nu.
Filmen du köpte? Notting Hill.
Låten du hörde: "Penas con rumba" Estopa
Låten du laddade ner? M.I.A - XXOO, för fem minuter sedan haha =)
Personen du ringde? Ludwig.
Personen som ringde dig? Ludwig.
TV-program du såg? Idol igårkväll.
Person du tänkte på? Ludwig och Johanna är de som delar på mina tankar just nu.

 Favorit...

Låt: Hmm.. För tillfället så är det nog "Hurts" alla låtar.
Sak att göra: Mysa eller dra ut i världen, oavsett med Ludde iallafall.
Sport: Låta tummarna jobba framför xboxet.
Dryck: Just nu: te. Annars.. mineralvatten med smak. Lätt.
Kläder: Mina gråa mjukisbyxor!
Film: Oj.. Notting Hill kanske. Allt som fokuserar på kärlek iallafall.
Bil: Haha.. Den som Melinda kör i Ghost Whisperer! En röd lite jeep-aktig bil.
Serie: Har fler än bara en.. Greys anatomy, How I met your mother, Cougar town, Teen mom bl.a.

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ooooohja!!!
Gråtit över en flicka? Isåfall för att hon har varit elak mot mig haha =)
Ljugit för någon? Gud ja.
Varit i slagsmål? Haha ja.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Det har jag säkert.

 

Antal...

Gånger du varit kär? lite småcrushes har jag väl haft.. Men kär har jag bara varit en gång.
Gånger ditt hjärta brustit? Så många gånger att det omöjligt kan vara helt.
Hjärtan brustet på grund av dig? Det vet jag faktiskt inte.
Tjejer du kysst? Två.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Sju, ungefär.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ett flertal, vet inte exakt.

Senaste...

Boken du läste? Hmm.. Försökte på mig "Varsel" av Stephen King som senast.
Personen du fick e-mail av?  Facebook, hmm..
Personen du fick brev av? H&M, haha.
Personen du fick sms av? Johanna.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Vet inte vad som är hela familjen riktigt..
Saken du köpte? Det som jag la upp i bloggen, kläder.

Brukar du svära mycket? Inte lika mycket som jag gjorde för ett tag sedan.
När stiger du upp på morgonen? Olika på vardagar.. på helger så är det mellan 10 och 15.
Vad har du på dig? Kan slänga upp en bild sen.
Vad ska du göra ikväll? Ska hämta paketet från H&M och sen blir det idol.
Vad är du allergisk mot? Inget alls, som tur är.
Var har du ont?  Ingenstans.. lite värk i ryggen bara. Ludwig, vart är du när du ska vara här och massera mig?
Använder du hårspray? Har inte gjort det på flera flera år men jag köpte faktiskt en flaska Proffs i förrgår. Ångrar mig nog lite, för håret blir så slitet.
Kan du stå på händer? Har inte vågat testa mig på det sedan trean, typ.
Håkan Hellström eller The Ark? Lyssnar lika sällan på båda två.
Salt eller socker? Socker.
Gillar du ketchup? Usch nej. Endast till hamburgare eller pommes, aldrig annars.
Är du glad nu? Skapligt.
Var du glad igår? Både överlycklig och superledsen.
Vad dansar du till? To the bounce when I can get down to pump that ass!
Stockholm är... ? staden jag gärna handlar kläder i och fikar med bästaste Ellinor.
Göteborg är... ? en trevlig stad jag sällan besöker.
Kan du sjunga? Kan kan jag, men inte fan låter det ljuvligt.
Spaghetti eller makaroner? makaroner.
Land du vill besöka? Spanien, tack.


Hahahah!



Här är klippet på effekterna!

No time for a long time


We say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk away. stay.


Stay
Hurts


Vill ha. So bad!

FINNAR OCH PORER.. MMmm

Jag testade Id minerals för att det ska vara bra för hyn. Jag har rengjort med Neutrogena för att det ska vara bra för hyn.
Visserligen så försvann finnarna, men porerna har fan utvecklats till bomber.
Inte okey.
Nu ska jag gå till ordinary Loreal och Garnier.



bara så att ni vet sådär. Puss.

Yeay


When you're smiling
Louis Armstrong

Nu börjar det likna något i garderoben!


and even more clothes


Better Than Love
Hurts

Har shoppat ännu mer idag. Ja, jag shoppar väldans mycket - men det är för att jag måste fylla ut garderoben. DEn står alldeles tom haha..
Här är bilder på det jag köpte!

Så jävla rätt

Ni mina kärare läsare, har ni missat Sverigedemokraternas valfilm? Se den isåfall och kolla på det här klippet sedan.
Om inte, se nu!


"Svar till SD's valfilm. Lite humor, lite statistik" som redigeraren kommenterar om klippet.

HAHA APROPÅ GLÖMMA!


HAHAHAHAH Emma du får skylla dig själv för att du skickade dem här.. upp i bloggen skall dem!

Det här är alltså bilder som jag och min gamla barndomsvän Emma knåpade ihop när vi var 11-12 år. Jag har inte sett dem sen dess... Det här är helt jävla otroligt! Jag kan itne sluta garva åt dem heller. Och varför ser jag ut som en dude?

Jag är den som är längs till höger på båda bilderna, om man inte skulle se det. Måste ge credit för hur grymma vi var i paint också.. Sure. ;-)

Pretend you don't know me so well, I won't tell if you lied



Tänk om allt vore enkelt. Så mycket enklare än vad allt egentligen är.. Tänk att slippa alla de här vardagliga tvivlen.
Om det vore så att allt bara flöt på i den exakta riktningen som man vill att det ska fram mot.
Alla misstag raderades ur historian och glömdes bort.
Allt man någonsin ångrat.. det skulle försvinna.
Jag skulle vilja ha gjort allt rätt från början.
Jag skulle slippa så mycket smärta då.
Varför gjorde jag inte det?
Det skulle ha kunnat vara mycket bättre och enklare då..

..Eller kanske värre?
Allt det som händer i mitt liv just nu.. Det kanske händer av en anledning.

WAZZA?!




Hahahah alltså HUR COOLT ÄR INTE DET HÄR? Pappa har köpt en webkamera som har tidernas coolaste effekter. De här maskerna följer efter mig när jag rör mig, kan spela in en video så att ni förstår! Hahahah så jävla kul!

Nu har jag gett mig själv en ny kopp te, och nu är det all tid för att plugga historia. Forntiden, here I come.

carro

If the plane goes down, I'll remember where the love was found



Plane
Jason Mraz

Nu har jag precis gått igenom matten som vi har prov på imorgon, och nu är det bara att fortsätta läsa historia. Fan avd livet suger ibland hahah ;)
 
Har haft så jävla kul och framförallt jävligt trevligt idag så nu är jag tillbaka till mitt välmående.
Orkar inte gå in på det just nu.. Men jag är okey :)

Har känt att jag är påväg att sjukna till idag.. Inte konstigt med tanke på att folk hostar hej vilt över hela rummet hela tiden. Väldigt omtänksamt att ni sjuka tänker på oss som kanske vill hålla oss friska.. Verkligen.
Jag gick iallafall förbi ica på hemvägen idag och köpte té. Peach, var smaken. Fasen vad god den är också, sitter med en kopp bredvid mig just nu.

 Är det någon mer än jag som brukar skada sig själv medan man sover? Jag vaknar väldigt ofta med rivmärken och blåa partier över min kropp. Idag när jag smörjde in mig så upptäckte jag två blåmärken på benen, ett på armen och ett rivsår på mittt högra lår. Hahah, är det normalt eller borde jag kanske kolla upp det? Ludde brukade skratta åt det men sist så bad han att få ringa en psykiatriker åt mig. Det blir bara värre och värre. Snart så kommer jag väl vakna upp och se ut som på bilden här nedan ^_^


Hahahah inte riktigt kanske. Bilden är fejk förresten, känsliga tittare. Kolla in mariart.com, det är hennes sminkverk =)

..

vad kan jag säga? Det kunde inte ha varit sämre just nu. Eller jo, det finns iochförsig ett steg till som vore rena helvetet..

CLOTHESS



Har just beställt det här från H&M. Fan vad glad jag är nu, det här behövdes.

Hold me when I'm near, love me when I'm gone



There’s another world inside of me that you may never see.There’s secrets in this life I can’t hide. Well, somewhere in this darkness, there’s a light that I can’t find. Well, maybe its to far away, maybe I’m just blind. Maybe I’m just blind..
So hold me when I’m here, love me when I’m wrong, hold me when I’m scared, and love me when I’m gone. Everything I am, and everything in me wants to be the one you wanted me to be. I’ll never let you down, even if I could, give up everything, if only for your good. So hold me when I’m here, love me when I’m wrong, hold me when I’m scared, you won’t always be there, so love me when I’m gone. So love me when I’m gone.
 When your education x-ray cannot see under my skin, I won’t tell you a damn thing that I could not tell my friends. Now roaming through this darkness, I’m alive but I’m alone, part of me is fighting this but part of me is gone. So hold me when I’m here, love me when I’m wrong, hold me when I’m scared, and love me when I’m gone. Everything I am, and everything in me wants to be the one you wanted me to be. I’ll never let you down, even if I could, give up everything, if only for your good,

Maybe I’m just blind.



3 doors down - When I'm gone

17.28

Det är en perfekt dag för akustisk musik idag, förresten. Den här lyssnar jag på just nu.


Francis Dunnery - Good Life


carro

If I told you, you were beautiful

Har haft en alldeles underbar dag, fast lite småstressig var den. Men vad gör det i små mängder? Det är skönt att känna sig lite viktig ibland. ;)
 
Det blir en ensam fredagkväll idag, så jag gick förbi ica på hemvägen från skolan för att bunkra upp med sällskap till kvällen. Det blev Notting Hill som man fick med Cosmopolitan, Glaze och godis. Perfekt.
Notting Hill är en sådan där film som fungerar i alla tänkbara lägen. Speciellt idag, jag är på lite dramahumör. Filmdrama då, inte hektiskt livsdrama.
 Jag skrev klart min krönika i skolan idag med. Den handlar om genustänk.. Ska jag kanske lägga upp den här i bloggen? Lottie (läraren) verkade helnöjd över min insats till den iallafall.


Mina dejter ikväll


carro

Mera mat

Jag har lagat käk. Yummie

Pasta med köttfärs & tomatsås. Yeah


arrrrrriba

Blääääääääää jag är så jävla trött. Jag är utmattad och mina ben blev fan inte bättre idag. Natalie hade samma smärta i sina ben så hon och jag har grinat tillsammans hela jävla dagen. Var med med syfte våra skåp blev placerade på undervåningen när vartenda klassrum vi använder ligger på övervåningen? Schysst.
 Försöker skriva klart min krönika till imorgon.. Kommer inte riktigt någon vart. Jag är alldeles för trött.



Det har regnat var femte minut då det är paus från solskenet. Som Paulina sa igår, "Sverige är det enda landet som har fyra årstider på en dag". Men allt velande skapade en fin regnbåge, så i slutändan fick vi alla något väl.


22.56

ÄNTLIGEN klar med läxorna! Så himla skönt, trots att matten blev rent facit-kopierat och engelskan delade jag så glatt upp och gav min kära pojkvän den jobbiga delen. Det är grymt att han så gärna hjälper mig (att fuska..?) med läxor eftersom att idioten är plugg-glad. Åh!
Huvudsaken är ju att läxorna blev klara, och i tid dessutom. Imorgon måste jag skriva en krönika till mediaproduktionen.. Hm.

Vi hade heldag med idrott idag (FYFAN) och självaste aerobic-passet var fanimej rena döden. Jag kämpade så att svetten rann såpass mycket att vi alla kunde ha badat i det senare. Vi fick använda hela jävla kroppen och gjorde universums jobbigaste övningar. Resultat: Jag kan inte ens sätta mig på toaletten utan att göra grimaser och hålla i mig i något samtidigt för att mina ben inte funkar helt enkelt. Hoppas fan att det är bättre imorgon, annars så blir det handikappshjälp (hoppas det finns i skolan och allt).
 Nu blir det nog fanimej sängen. Jag är helt slut.

Precis såhär ont gör det i benen

Idag


mmmmmm


Vet inte hur många sådana här jag klämt i mig nu. Satan så goda dem är!

RSS 2.0