I'LL BE YOUR NUMBER ONE WITH A BULLET

Uppdatera era webbläsare så har jag en ny header ni kan se! :-)
Jag blev sugen på något som gör mig lite mer mätt, så jag ska ut och göra en macka.. Mörkt bröd, ost, skinka och sallad. Och paprika, så klart! Mmmmmmmm



Lite Greys Anatomy också, sedan blir det natttiiii...

SUGAR WE'RE GOING DOWN -SWING IT!

Har köpt mig en godispåse, en liten ramlös och laddat ned en dokumentär jag ska lägga mig och se på nu. "History Channel: The holy Graal in America". Den ni :-)


Gammal bild från sommaren förra året

22:12


HEADING OUT FOR A RUN






Nemi


22:23


Bild från i veckan

Umgicks med Ellinoran idag och gick mil runt i Stockholm som jag saknat så. Klev innanför dörren för kanske en timme sedan, och nu funderar jag på om jag ska slå upp böckerna för att plugga lite eller om jag kanske ska baka något.. Sådant är så kul.
 
 Lugn och tillbakalutandes har jag -för en gång skull- lyssnat bort från bullret av folkmassorna på pendeltågen idag och lät öronen istället lyssna till musik. Idag förstod jag inte hur jag inte kan ha valt att lyssna på musik istället, alla gånger innan. Attt bara sitta där och höra gamla låttexter och känna igen de där trummslagen eller kanske lugna rösterna och bara känna nostalgin svämma över.
Så förbannat underbart,


00:50



00:48


LET ME BE YOUR GHOST

I tried to let go, told myself I moved on
But then it comes back
That feeling in my bones like you're right here



Vila i frid, fantastiska människa


Galileo Galilei


Jag har verkligen inte gjort någonting jag egentligen hade behövt på hela lovet nu. Inte för att jag sörjer det alls med tanke på allt roligt jag fått gjort istället -men nu satan pluggar jag faktiskt! Lite astronomi, fysik, ekologi och en kopp varm choklad (okej, måste göra en sak klar här.. Jag hatar er människor som säger "choklad" istället för Oboy.. Men jag kan inte säga oboy den här gången eftersom att min choklad inte är gjort på oboypulver.. Så, you got me). Som en klapp på ryggen för insatsen tänkte jag lägga mig och se på lite tecknad Scooby Doo sedan... Får se om jag bloggar något mer.
:-)

Mys


Egoline & Emma






01:39



Mmm längtar till hösten

20:30


Det är bara rökelserna jag inte hittar nu... Vet inte vart jag lagt dem. Brb leta

BARA FÖR ATT LÅTEN ÄR ETT MÄSTERVERK


SATC






Hahaha jag var tvungen att ta screenshots och lägga upp här.
Miranda<3

FÅR LITE "1408" CREEPS

Jag har precis käkat stekt potatis med lök och druckit varmt cirtonvatten. Har inte ens någon matlust. Febern tar verkligen bort orken till precis allting. Vad jag däremot inte orkar längre är att ligga i sängen hela dagarna, så jag ska försöka motarbeta förkylningen på alla sätt jag kan nu. Håller på just nu att tappa upp ett bad, så jag täntke lägga mig där med en ansiktsmask, tända lite ljus, och skrubba ihjäl mig (typ). Ska nog sno min systers duschkräm som luktar jordgubb hon köpt på the body shop.. Fan vad jag älskar den.
 Sedan är det väl bara att lägga sig i sängen igen och fortsätta se på Sex & the City och hoppas på att jag är bra imorgon..


cheerios,

18:21

Undermine their pompous authority, reject their moral standards, make anarchy and disorder your trademarks. Cause as much chaos and disruption as possible but don’t let them take you ALIVE
- Sid Vicous



18:19

Tror inte riktigt alla har koll på att jag har en till blogg, men det har jag! Eller en tumblr, som enligt folket inte är en blogg. Precis som att det tydligen är så att en iPhone inte är en mobil, utan en iPhone endast.
Hur som, så jag har den här på sidan. Som en lite roligare blogg. Eller ursäkta -en roligare tumblr.
Missförstå inte, det är inte så att jag lämnar den här bloggen. Jag har bara en till på sidan om liksom.

Här har ni den: http://otherthanprozac.tumblr.com/

Na na na


Placerar min förkylda röv i sängen och smsar med mysiga människor medan ett marathon av Sex & the City dras.
=)

HOY



BECAUSE YOU CAN'T JUMP THE TRACK, WE'RE LIKE CARS ON A CABLE

Klockan är precis innan nio och det är redan tjugosex grader ute. Jag tror jag stryker en del av planerna och lägger mig ute i solen istället.
På sommaren får man det. Och kom igen, hur många sommarlov har jag kvar egentligen? Inte många alls.
Men nu måste jag ned på stan och gå på ett möte. Sol eller ej. 

Kramar

GROW UP, PETER PAN



Dags att lägga sig i sängen nu (ska bara se liiite på Greys Anatomy och Sex & the City innan jag somnar.. bara lite). Imorgon har jag både samtal och möten framför, och lite skolarbeten att ta ikapp kanske. Har haft hela sommaren på mig men har inte ens tittat åt böckerna. Imorgon, kanske.

Eller Josse: Mañana, mañana, visst?

JUST... BREATHE



Hörde den här när jag såg på Greys Anatomy förut.. Det hade visst stor del av vad som hände i själva scenen att göra, men fy satan så tårögd jag blev till den här..

22:29





I lite brist på variation i bloggen -ett bildföde av.. mig.

Nemi


Nemi


Nemi


17:25


Nemi


BILDER FÅRN PUTTE I PARKEN









19:25

Ja, jag har riktigt dålig uppdatering här. Jag vet, jag vet. Tyvärr kommer det inte bli det minsta bättre de närmsta dagarna heller eftersom att jag redan imorgon skall iväg till Putte i Parken som är en festival och håller igång i.. fyra dagar? Fem? Jag har ärligt talat ingen koll. Är inte ens helt hundra på vart det ligger och hur jag ska ta mig dit. Tre timmar med tåg är resan på, vet jag åtminstone.
Så, planerna lyder att jag går upp tidigt imorgon och packar (något jag borde göra redan nu ikväll men eftersom att jag har dygnat och varit uppe sedan... klockan sex igår, söndag, så blir det inte så) allt jag nu ska ha med. Sedan tar jag mig ned till centrum och hämtar mina alkoholhaltiga drycker till festivalen. Samtidigt där omkring ska Emma befinna sig här och låna ut en sovsäck till mig. Förhoppningsvis blir det en stund över och jag får umgås någon timme eller så med henne, och sedan är det bara att sätta sig på tåget och åka iväg för att möta Josefin och okänt sällskap så skall vi därifrån ta oss till campingen.
Mer än så har jag ingen aning om.
Nu vet ni nästan mer än vad jag själv gör. Men det är ni värda! Efter min tidigare så dåliga uppdatering, såklart.

Därefter någon gång så blir det mer blogginlägg.
=)

NO OTHER WORDS WILL BE SPOKEN


Nemi


NEVER THOUGHT I'D BE THE LAST ONE STANDING


IF I LEAVE THIS WAY


RSS 2.0