01:30



Hahahah jag lovar att jag kissar på mig av skratt varje gång jag ser den här scenen! Från Miss secret agent.

DAMIAN MARLEY - CONFRONTATION


19:38


Emma, jag har på mig örhängerna jag fick av dig. Älskar dem, tack! :-D

Och nuuuuuuu ska jag över till ica och handla. Ikväll fasen blir det tacopaj och inget skall stoppa det.

SHORTSEN JAG KÖPTE



"HALF NELSON"

Citat ur film: "When you breath you inhale and you exhale. But every time that you do that, you're a little bit different than the one before.  We're always changing, and there is important to know that there's some changes you can't control, but that there are others you can"

Såg precis på Half Nelson och jag måste verkligen tipsa om den. Kort draget så handlar det om en ung kille med drogberoende som arbetar som lärare. Han är riktigt smart och kan och vill väldigt mycket, men blir inte alltid förstådd av andra. Samtidigt som han försöker nå ut till sina elever och vara en förebild så hittas han neddrogad inne på skoltoaletten av en elev från klassen, en tjej som klarar sig själv hemma och räds för att sluta som sin bror som sitter inne för droghandel.

Jag hatar recensioner och läser aldrig handling om böcker eller filmer innan jag läser/ser dem, så jag försöker hålla mig kort så att jag inte ger en orättvis bedömning. Men den här filmen var verkligen galet bra, så se den!
Filmklipp ur filmen:








18:32


Nemi


Nemi


23:16

Är nu hemma igen ("redan") efter troligtvis den sämsta midsommaraftonen jag någonsin haft. Det bästa på hela kvällen är att vara i min säng, äntligen få äta (gjorde makaronipudding, mmm) och att titta på ett par nynedladdade filmer. Och lite mer Modern family -igen.
Hoppas ni hade en så jävla mycket bättre kväll. Allvarligt.



Jag förut idag


Jag nu

17:05


Nemi


Nemi


I'M NOT SAYING THAT I'M NOT BREAKING SOME HEARTS TONIGHT GIRL


Midsommar idag, ja.
Ja......

TAKE BACK EVERY WORD I'VE SAID, EVER SAID TO YOU


Myser galet hemma hos farfar. Vaknade vid sju imorse av att regnet slog mot fönstret, låg kvar en stund och smsade lite, och sedan gick jag upp och fick mackor och té samt en av hans skjortor att ha på mig så jag slapp gå runt i linne bara. Kylan utifrån av allt regn bryter verkligen in.

12:03


DO WHAT YOU WANT BUT YOU'RE NEVER GONNA BREAK ME


En bild på Gynning som jag älskar

UR FEELING SORRY FOR ME, HUH?

Fyfan. Halsen är så svullen och halsmandlarna dödar mig verkligen... Har ingen röst att prata med och att dricka kallt vatten är som en resa till helvetet. Imorse gick jag runt med halsduken omvirad runt halsen, drack te och såg på Oprah. Känner jag efter så känner jag mig nog lite febrig också.... Det är jättesynd om mig. Någon som är på att komma förbi och ta hand om mig lite?

Vart dock rätt uttråkad till slut och slängde in en tvätt i maskinen och bakade lite scones. Jag vet inte hur det egentgligen skall smaka eftersom jag aldrig blivit bjuden på det, men jag tycker mina smakar som de borde. Skitgott, alltså. ; -)


ETT AV DE GRYMMASTE BANDEN PÅ METALTOWN


YOU'LL NEVER BE, NO YOU NEVER WILL BE MINE

Ååååh herreguuuuud säger jag på min breda göteborska jag fått sedan resan till götet... Vi var där en helg endast och ändå slinkar det fram ur min mun lite då och då. Hur som helst, det jag ville komma fram till är att jag är helt slut. Jag har sprungit (ta det ej bokstavligt) runt i Stockholm idag för att leta efter ett par midjehöga jeansshorts. Inte fan fanns det i en enda butik heller.... Hittade till slut ett par på Gina Tricot som inte var i jeans, men ett par midjehöga shorts var de minsann. Mörkblå, nästan svarta. Skitsnygga. Fick självklart med mig annat hem men det är väl ändå hur tråkigt som helst att sitta och rada upp här.. 
 
  Nu ska jag trycka i mig tonvis med korv med bröd (idag igen) och facebook:a lite. Sedan får jag se vad jag gör... Har redan städat rummet och en stor del av lägenheten med, så jag kanske sätter mig och ser på Modern Family lite grand. ;-)


Nu har jag två silverkulor i min septum också. Inte ena silver och andra svart som jag fick ha under metaltown för att den ena tappades bort...


I'LL NEVER BE YOUR MONKEY WRENCH


Ska precis ned på stan för att köpa en ny kula till min septum. Tappade min andra, eller rättare sagt... Ellinor tappade den. Och när vi köpte en ny så tappde hon den nya också.. Så nu ska jag ned och återigen köpa en, och den här gången befinner sig Ellinor cirkus sju mil bort. Känns tryggt.
Har städat rummet och tänt rökelser jag köpte på indiska häromdagen. Nöööööööööjd tjeeeeeeej.


Rökelserna. Gick fram med laptopen och fotade med webbkameran haha.

Nemi


Nemi


PICS FROM MY B-DAY (SIXTEEN GOING ON SEVENTEEN... NANANA)








ELLINOR SOV HELA RESAN HEM OCH JAG BLEV UTTRÅKAD


GÖTEBORG

Borta bra men hemma är fan alltid bäst. Hade en superhelg och filmade mer än vad jag fotade, men här är lite bilder.


Vättern i bakgrunden. Asfint.

På hotellrummet


Vi åt sushi. Eller okej, vi åt väldigt mycket sushi...

Ellinoran

Redo för metaltownnnn




IV'E GOT A POCKET FULL OF SUNSHINE

Idag: Städa undan hemma, kolla vad garderoben innehåller, köpa en väska att ha med i helgen och köpa cider   -->CHECK
Imorgon: Gå till skolan, packa kläder (och annat) inför helgen, möta Emma och Ellinor nere i centrum, köpa engångsgrill och sedan dra hem till Ellinor --->


Take me away to a secret place on a sweet escape

EVERYBODY KNOWS THAT THE BIRD IS THE WORD

Fasan, jag var bombsäker på att jag hade lagt upp något inlägg imorse... Men det hade jag väl tydligen inte. Jag ska snabbt in i duschen nu, sedan uppdaterar jag klart här.

Det kommer bli dåligt om inlägg från och med imorgon, men på måndag är jag tillbaka. :-)

ESTOCOLMO CON ELLINOR





Ur min dagbok 14/6-11

"
14/6 -11

-

Först hittade jag knappt till själva byggnaden, trodde jag, eftersom att den gröna dörren bara hade advokatbyråer. Inte alls vad jag sökte. Såg sedan en liten liten lapp med rätt namn på. Tröck på knappen intill.

”Ja?”

”Ja.. Jag har tid kvart över ett”

”Okej välkommen in”

Och så buzzades jag in. Fjärde våningen skulle jag till. Jag väntade på hissen och när dörren till den öppnades stod en man där med en påse potatis i ena handen, solglasögon i den andra. Han  frågade vart jag skulle. ”Fjärde våningen”. Han med, tydligen. Stor och klumpig var han, men hade en skön basröst.

Jag visades till väntrummet av receptionisten och jag läste bibeln via min nya app i mobilen medan jag väntade. Hann läsa första moseboken två till nio innan det blev min tur. Och där kom personen jag hade tid hos och mötte mig. Det var mannen från hissen, och båda vart lika förvånade när vi såg att det var varandra vi skulle ha möte med idag. ”Jaha, ja men det var du ja” sade han och hänvisade mot rummet med handen.

Han flängde runt och letade efter papper och penna, och medan han gjorde det satte jag mig ned och undrade vart fasen den där potatispåsen var och varför han hade med sig den till jobbet. Han slår huvudet i lampan och sätter sig och pratar mycket och fort.

-

"


Favoriten just nu


21:12


HELLO, MARY JANE, I CAN'T GET YOU OFF MY BRAIN. YOU'RE SO SWEET LIKE SUGARCANE


Jag igår, på väg ned mot marknaden med Emma & Kevin.

Nemi


THE DOWNROAD



Ibland vill man ha någonting så pass mycket att man är villig att ta till alla vapen. Man jagar till man blir galen och desperat slänger ut sitt vapen -sina ord- hur som helst att man inte ens har kontroll längre. Man söker, man hittar, man försöker och man bryter ihop. Man klarar inte utmaningen man själv utsätter sig för.
I min jakt har jag slut på ord. Mitt enda vapen. Jag har använt det till ammunitionen till sist tog slut. Allt jag har kvar är viljan, som jag inte längre kan uttrycka på annat sätt än genom tårar. Att blotta mina känslor helt. Ändå kommer allt inte riktigt fram och jag blir inte förstådd.

Allt jag önskar är att bli förstådd.

LOOK AT ME SO FOKI-LOOKI



Se vilka lösnaglar jag köpte på marknaden idag. "Som Foki!" utbrast jag och Emma samtidigt. Det fanns så många att välja på och jag ångrar att jag bara köpte ett par. I övrigt så fick jag också ett par svarta flip-flops (<3), ett svart septumsmycke (syns på bild) och ett nytt smycke till naveln med mig hem.
Greetings, en mycket solbränd Carro:

LET ME HOLD YOU FOR THE LAST TIME, IT'S THE LAST CHANCE TO FEEL AGAIN


Nemi


IN FACT I NEED SOME TIME ON MY OWN

Jag låg hela dagen igår och såg på Teen mom. Nonstop. Jag har tre avsnitt kvar, sedan vet jag inte vad jag ska ta mig till riktigt... Kanske börjar om från säsong ett. ;-)
 Lite paus blir det iallafall eftersom att jag är på väg ned mot stan nu. Tänkte springa in till HM och köpa ansiktsvatten (bäst priser där, helt klart) och så kanske jag svänger förbi min bror som jobbar i byggnaden mitt emot. Behöver prata med honom om en sak.
 Ja ja, nu drar jag. =)

PLAY YOUR CARDS RIGHT, MY HEART IS YOURS TO BREAK


THERE'S NO DENYING WHEN I LOOK IN YOUR EYES, GIRL I'M OUT OF MY HEAD OVER YOU



Jag har fått världens teen-crush på Paul Stanley. Jag har aldrig tyckt om Kiss innan, men den senaste veckan har jag inte velat lyssnat på annat än just de. Helst av allt kollar jag på musikvideorna och tittar på Stanley. Jag blir på lite bättre humör av hans charm. Så jädra skön stil. Och ja, musiken har verkligen blivit favorit nummer ett. Förstår inte hur jag inte kunnat älska den innan. Vilka genier de är.

EVEN THOUGH IT HURTS

Jag kom hem senare än beräknat igår, precis som alltid, och därav resultatet i att jag vaknade för en timme sedan. Egentligen hade jag tänkt gå upp vid nio tiden och gå ned på gymmet och träna, men det sket ju sig.
Har ingen lust alls för någonting.. alls. Jag ska antingen träffa Ellinor eller göra ett arbete om Kuba-krisen idag. Jag borde verkligen göra arbetet eftersom att jag bara har idag och imorgon på mig. Fast att träffa Ellinor är så mycket roligare.

Någonting måste jag få att tänka på. Någonting annat än.. det.

00:22

Ibland vill hjärtat mer än vad det klarar av, och ibland säger det bara stopp.

Någonstans mellan alla komplimanger och beundran så bröt jag samman och grät. Det blev en efterreaktion av vårat planerade över min skolgång. Jag kände hur allt skulle behöva mer tid än vad jag hade på mig. Jag har inte nog tid. Inte ens en livstid vore nog. Men det är allt mitt fel, vet jag. Oavsett vem det är att klandra så började stressen krypa och klia i ögonen och blottade sig i tårar.
Jag satt med tårar rinnandes nedför mina kinder mötet ut och jag fick inte stopp på de. Det slutade bra, allt planerandet, men att jag stressade upp för någon minut bara räckte. Det släppte inte och ingenting kändes bra.

Ellinor gjorde allt bra sedan och jag kunde tänka igenom allt. Det kommer bli bra nu och jag kommer kunna bevisa vad jag kan och få vad jag verkligen förtjänar.

THERE'S ALWAYS TIME

Har varit på möte med skolan idag. Ser ut som att jag hoppar av spanskan och börjar med italienska istället. Blir det så kommer jag fortsätta läsa spanska efter gymnasiet istället.. Jag har inte bestämt mig än men det känns som om det vore bäst faktiskt.
 Satt och grinade igenom hela mötet så nu ska jag alldeles strax iväg till Ellinor för att få tänka på annat. Och bli lite tröstad. Tröstad för ingenting egentligen, men även om jag grät utan anledning så kan jag få tröstas för mina ingen-anledning-tårar. :-)


Ellinor och jag i fyran haha


BUT YOU FAILED ME


Ligger nedbäddad med täcke och kudde i soffan just nu och ser på Teen Mom. Det slutar om tio minuter, och då ska jag duscha, ta på mig mina pyjamasbyxor  och lägga mig i soffan igen för att se reprisen av MTV Movie Awards. Foo Fighters spelar där, och så ska de visa Twilight Breaking Dawns trailer.... Hohoho ;-)

MED DEN ENDA MAN KAN BETE SIG SOM ETT MONGO MEN VETA ATT DEN ANDRE ÄR PRECIS LIKADAN









Bilder från i förrgår då jag spenderade hela dagen med min syster. Fyra år yngre är hon, men inte fan syns det... Haha skitungen har väst om mig med fyra centimeter. Satan. Hon betyder så himla mycket för mig, men hon har nog ingen aning om det... Jag hatar mig själv för att jag aldrig berättar det för henne. Jag vet inte om jag någonsin sagt att jag älskar henne. Hon är bland det bästa jag har.

6e JUNI

Alltså vad fan... Om jag ändå inte har någonting för mig, varför kan jag inte lika gärna blogga då? Jag har bara tappat lusten till det totalt. Har fått för mig att jag inte vill att alla ska veta vad jag gör dag ut och dag in eftersom att jag inte har en aning om vad ni andra gör och vilka ni är ens. Ibland är ni dock läskigt många, ni besökare. Förstår inte vart alla kommer ifrån.
 Som sagt, jag har absolut ingenting för mig. Har haft feber sedan i förrgår och en superröd bränna som toppen på i:et. Hela kroppen är verkligen bränd. Absolut värst till ligger ansiktet, ben och armar.

 Så idag ska jag lägga mig i soffan (byter från sängen till soffan som lite variation typ..) och bara se på film. Tv kanske till och med, om jag ändå ska variera mig. Först ska jag laga ost- och skinkpaj bara... Mmm... Degen står och blir sval i kylskåpet just nu, och jag satte mig här under tiden.

Syftet var att jag skulle skriva av all smärta och kärlek här, och låta andra kanske känna igen sig och sådär.. Men när kärleken inte längre är härlig utan något svidande som gör ont, då aktar jag orden och tvekar på om jag verkligen ska dela med mig... Mitt absolut innersta har jag min dagbok till. Åh så osäker jag blir till allt.

KLÄDER JAG VILL BLI AV MED


Svart linne storlek 40


Storlek S


Spetsklänning storlek 36


Turkost linne storlek 36


Lila linne storlek Small


Storlek S


36 eller 38, minns inte..

RSS 2.0