THIS IS MY GOODBYES.. HEHE

Jag uppdaterar lite extra ikväll eftersom att jag inte kommer kunna skriva något inlägg imorgon, har fullt upp. Ska först iväg och träffa Jossan över dagen och drar sedan iväg på kvällen för att gå på en fest i jävla Gnesta.. Haha. Det kommer inte gå bussar så att jag kommer hem, och jag blir tvungen att sova över, så på söndag hör ni från mig. =)


Bild från sist jag var iväg

Nemi 25e MARS


I'VE SPINNING AROUND, AND AROUND, AND AROUND






This morning I woke up beside the river
The grass and trees were green, flowers became blooming, birds were sweetly singing
Stronger and much deeper now than ever
Lying by your side, never feel the stride
I know it's real this time

- Justin Nozuka

..AND I'M FEELING SO GOOD

Ja, uppdateringen har varit kass idag. Förlåt! Har som ni säkert såg i bilderna (en bild säger mer än tusen ord, visst?) haft lite annat för mig idag. =) Drog ned till trosa, och kärleken, vid tolv/ett idag och började med att promenera runt lite. Det var sjukt fint väder så vi stannade till nere vid någon brygga som låg en bit bakom "torget"/"stan". Vi satt där i någon timme iallafall innan vi drog och käkade pizza. Så jävla gott var det. Har inte ätit det på ovanligt länge hahah ;) Hade iallafall en underbar dag.

Baby boo, jag älskar dig. Du gör alltid min dag och gör allt så perfekt du bara kan göra det. Du vet att jag älskar dig, och att jag finns här. För alltid och genom allt.

25 mars














Nemi


Nemi 24 mars


Dagen i bilder, 24 mars


*fewt soet chey_94*







"Nej men vad fel det blev nu... Du ser ut som en gammal gubbe på bilden" sa Ludde efter att ha knäppt bilden. Haha, söte.

Vackra, vackra du. Jag älskar dig så, mitt hjärta.

Nemi


There are no hopes, there are no dreams

Idag har jag skrattat och pratat mig alldeles "exhausted" (vad är det svenska ordet för det..?). Hade en underbar dag helt enkelt.
Tack Ludde, baby..




Nemi 23 mars


23 mars

And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm.

-Coldplay


14:37


Läsa vidare i "Att älska som en porrstjärna" nu. Woho

Nemi 22 mars


22 mars


And now that I'm strong I have figured out where it all turned wrong
- Red jumpsuit apparatus

Nemi


Nemi 20 mars


You can stand beside me. I think you know me. Am I waisting my time?



2008-2010


Nemi


JUST BREAK THE SILENCE

Hopeless time to roam
The distance to your home
Fades away to nowhere
How much are you worth
You can't come down to earth
You’re swelling up, you're unstoppable
'cause you've seen, seen
Too much, too young, young
Soulless is everywhere
- Muse
Foto från 2009

GOODYE MY ALMOST LOVER


Foto från 2008
Run away like it was yesterday
And we could run away
If we could run away,
Run away from here

SWING LIFE AWAY




Nemi


Nemi 18 mars


Nemi 17 mars


Ur min Dagbok - 17 mars


Mys


Nemi 15 Mars


Nemi 16 Mars


TELL ME WHAT'S SO WORNG WITH ME THAT YOU CAN LEAVE SO EASILY


Det är så himla mycket som jag saknar från förr. Jag saknar kontakten med personer som dels både jag och andra har valt att avsluta, eller bara försämra. Med det är det kontakter jag har kvar i dag som drabbas till det sämre (vissa till det bättre) och möjligheter som försvunnit.. De som valt att stänga ut mig -och tvärtom- har jag inget beohv av att ha kvar, men jag ångrar så mycket på grund av hur det påverkar mina val idag.
Jag vill kunna förbättra vad jag har idag till det bättre, men det är så oerhört och rent av omöjligt på grund av andras egoism. Min med, men jag har tänjt på det så mycket jag bara kan för min och andras bästa.
Vissa saker går dock inte att förändra helt enkelt. Hade jag vetat om hur idag ser ut redan igår, så hade det funnits så mycket jag skulle gjort om.

Nemi 14 Mars -11


14 mars

19:30 Halv åtta hos mig
20:00 Familjen Annorlunda
21:00 En unge i minuten

Fyfan, vilken kväll alltså. Älskar det. Mat och familjer/småbarn. Yes!


Raising Sextuplets, mina absoluta favoritserie. Älskar det.

Nemi 13 mars -11


Myyyskväll för mig själv



Har gjort scones FÖR FÖRSTA GÅNGEN idag. Åt soppa till det, och nu vart det te och "Bröllopsfotografen"... Den var visst bara lite sådär, den filmen. Pirates of Caribbean sedan, efter att ha pluggat lite Ekologi.
Kul liv.
Kul inlägg.

Let us pray for Japan

Fy fan.. Jag måste ha gått som under en sten idag (och ni andra i min närhet med?). Jag såg inte det här förrän jag gick in på Emmas blogg för några timmar sedan. Sen dess har jag läst på alla nyhetsbyråer som finns och matat i mig information. Fy fan.






Bilder från DN.SE

Hon den där.. What's her face?





...och nu lägger hon upp ännu ett inlägg med bilder på hur hon såg ut idag. Men det är fel, för 1. Idag hade jag glasögonen på mig (ja, de är plast ni som tror att jag gått med linser under hela mitt föregågna liv. det tror mina lärare åtminstone) så det här är hur jag ser ut precis nu, ungefär 30 sekunder innan inlägget börjar skrivas. Men det är lungt, jag ser nog fortfarande ut såhär när det publicerats också.. Och 2. Jag skriver faktiskt! Inte ett inlägg med endast bilder. Men, har det verkligen varit så tråkigt? Jag gillar bilder (nehe?). Jag är så uttråkad och har så mycket babbel i käften som måste ut. Det stod mellan det här och att se på Shan Banan visa rumpan på tv3. Gött folk, jag valde er. Pojkvännen sover och vännerna sitter inte vid datorn (va? är de ute och umgås med människor? vad händer då? blir man inte infekterad av socialt umgänge?!). Men ja, jag stannar hemma för jag GILLAR DET. Kalla mig vad ni vill, jag föredrar hemmakvällar alla sju dagar i veckan. Borta bra men hemma bäst, och i slutändan har man bara sig själv ändå! Kanske några andra med, men jag gillar mig. Jag...

Nej vet ni vad, nu får jag sätta stopp på mig själv. Om inte så lär ni få höra allt från vad som samtalades om i lunchen idag till mina tankar om livet. Och nä, sådant orkar vi inte med.
Jag lär sluta endast bildblogga och börja författa lite för er istället. Det blir la bra, va?


MARS 9th WITH HTC LEGEND





Mars 9th 2011





STAY AWAKE WITH ME. I DON'T WANT TO GO ASLEEP



IT'S OKAY BABY, 'CAUSE IN TIME YOU WILL FIND THAT WHAT COMES AROUND GOES AROUND




IF A GOLDEN TRAIN CAME TO TAKE YOU AWAY, WOULD YOU GO OR WOULD YOU STAY?



SHE WILL STEAL YOUR HEART, SHE'S GONNA MAKE YOU CRY





RSS 2.0