I'LL SHOW YOU LOVE, I'LL SHOW THAT CRAZY WHO TOLD YOU LIES




TO MY DEAREST JOSEFINE



A LITTLE TRIP DOWN MEMORYLANE


Folk oroar sig för ungar som leker med vapen,
och tonåringar, som tittar på våldsamma videor.
Ingen oroar sig för ungdomar som lyssnar på tusentals
låtar som handlar om brustna hjärtan och människor
som lider och våndas.

- Nick Hornyby "High Fidelity"




tell me that reality is better than the dream. But I've found out the hard way: nothing is what is seems





"kärlek är att lägga sitt liv för en annan människas fötter, och det är dagens människor inkapabla till" -John Avijde Lindqvist, låt den rätte komma in




(this heart gets stronger

this skin gets thicker

this mouth gets louder)






Tjejer bryr sig mer om sitt yttre

än sitt inre

för killar har lättare att se

än att tänka.




Mina vänner säger vakna upp och sluta tänk på det
Men vad vet dom, nu är någon annan än jag finns närmare
Livet innan kunde jag utantill
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänar en nominering för rollen du spelade.





I don't care what you think as long as you think about me



I know, right now you don't care. But soon enough you're gonna think of me and of how I used to be




Until you can't really function, you're so full of tears



Du tvivlar kanske, men du slåss ändå




Do you love me now that I can dance?



If tonight is all we have.. stay. Please




EHHH

I lördags drog jag och Lurphan iväg till nyköping och spenderade helgen i hans pappas lägenhet. Själva, dock. Vi besökte både det ena och det andra där i schtaaaden, haha. Allt från slott till kyrkogårdar och sjukhus. Vi bunkrade upp ordentligt med mat och popcorn på kvällen sedan för att se på Melodifestivalen (till vår stora besvikelse). Idag var vi i kyrkan(!) på minesgudstjänst med hans farmor, farfar, bror & flickvän. Hur långtråkigt som helst, men det var rätt intressant för mig som aldrig gjort något liknande tidigare. Tragiskt egentligen, eftersom att religion är en av mina stora passioner. Prästen (prästinnan kanske man säger? det var en brud ju) vände sig mot de fönster ljuset lös in igenom när hon skulle tala till Gud, lade jag märke till. "Lärde" mig också att när man sluter ihop sina händer, som när man ber till Gud/om förlåtesle/om tillstånd ni vet, är det symboliskt för att man ger sitt hjärta till Gud/den man pratar med. Det ni! Efteråt drog vi och åt pizza och precis som vanligt så hade vi så otroligt jävla kul. Jag kan lugnt säga att hans farfar & farmor är mina bästa vänner, absolut. Har aldrig och kommer nog aldrig träffa såpass intressanta och godhjärtade människor.
Jag tog bilder, men självfallet så ska inte det funka att föra över de till datorn.. Jaja, jag överlever.


Sitter med en hel hög av tidningar -på spanska. Ska läsa igenom "skiten" för att träna kunskapen... THUMBS UP

HOLLOW

Även om jag så sover mer än tolv timmar på en natt så känner jag mig precis lika utmattad varje morgon. Som om jag inte sovit alls, liksom. Jag känner mig svullen i kroppen men börjar ändå få lite fason på den eftersom att jag har börjat träna. Det är lite slö-träning varannan dag, men det har gett mig en rätt så platt mage ändå. Jag gör absolut ingenting om dagarna annars, vilket är så oerhört konstigt och dumt eftersom att jag söker en riktig utmaning. Träffa vänner och andra människor, upptäcka saker, lära mig något och bara resa iväg lite. Men det är den där tröttheten som konstant kommer. Den stoppar mig hela tiden.
Jag känner mig inte alls deprimerad, bara likgiltig helt enkelt. Oftast glad, men orkar inte dra i mungiporna för att visa det heller. JAg har så mycket att göra och jag har all tid i världen för det, men det blir bara blankt. Är jag en vanlig tonåring eller så oerhört lat bara? Är det något annat?
Jag orkar inte ens läsa eller höra om andras liv så speciellt mycket. Jag bryr mig, men jag orkar inte lyssna, läsa eller känna mig delaktig hos någon annan. Jag orkar inte ens vara delaktig i mitt egna liv, ju.
 Jag äter bra, jag lever bra och har alla redskap för att känna mig bra. Men det kommer och äter upp mig igen -likgiltigheten.

Jag ska dränka ansiktet i ansiktsmasker nu, duscha, tväta håret och dra en sax genom mitt hår lite. Bara göra något, förändra lite kanske. Ingenting stort eller märkbart. Bara skrapa av det likgiltiga lagret.
Typ.
Så fort jag orkar.


RSS 2.0