Det skulle ha varit ett år idag.

Jag log nästan idag.
Jag har inte ätit mer än en näve popcorn på fyra dygn.
Mer är så tänker jag inte dela med mig av. Hej.

The script - For the first time

She's all laid up in bed with a broken heart
While I'm drinking jack all alone in my local bar
And we don't know how we got into this mad situation
Only doing things out of frustration


Trying to make it work but man, these times are hard
She needs me now but I can't seem to find a time

I've got a new job now in the unemploymentline
And we don't know how we got into this mess it's a gods test
Someone help us cause we're doing our best


Trying to make it work but man, these times are hard
But we're gonna start by drinking old cheap bottles of wine
Sit talking up all night
Saying things we haven't for a while, a while yeah
We're smiling but we're close to tears
Even after all these years
We just now got the feeling that we're meeting
For the first time


She's in line at the door with her head held high
Well I just lost my job but didn't lose my pride

And we both know how
How we're gonna make it work when it hurts
When you pick yourself up you get kicked to the dirt


Trying to make it work,
but man these times are hard



We're smiling but we're close to tears
Even after all of these years
we just now got the feelong that we're meeting
for the first time

Svenskauppsats

Skrev en svenskauppsats i skolan idag. Haha kan lägga upp den här, men snälla var inte elaka -det här är den absolut första kriminalartikeln jag vågat mig på faktiskt.
Här har ni den:


Ur Teresas perspektiv

Av Caroline Gustafsson Dimic

 

De skulle aldrig kunna förstå. Varför skulle jag berätta sanningen för någon som inte har förmågan att förstå? Aldrig. De kommer aldrig förstå. Aldrig någonsin.

 

Jag älskade inte Mike. Jag tyckte inte så värst mycket om hans son heller.  Det var liksom en kliande känsla, något stickande, under min hud när de var i närheten. Jag var så irriterad, och så fort Mike försökte komma i kontakt med mig började jag slåss. Jag ville inte. Han kändes så äcklig, jag ville inte att han skulle röra min kropp. Jag ville vara ifred. Jag ville att inte att Mike skulle existera.

 

Min cell är den kallaste plats jag  varit på. Det sved om nätterna i början, men jag har liksom vant mig. Man blir van. Jag är också van med att alla dagar ser likadana ut. Samma saker händer samma tid, varje dag. Förutom söndagar då vi har besökstid på förmiddagen. Då hinner jag sitta i tv-rummet en halvtimme extra, när de andra har sina besökare här. Sina familjer, sina käresta. Fångarna ser så äckligt glada ut på morgonen när det är söndag. De går runt och fånler. Så jävla korkat. De väntar kanske på att få träffa sina barn, eller sina män.  Men sen, när besökstiden är slut så blir de sådär deppiga som de är resten av veckan. Vissa gråter, andra blir extra bråkiga. Jag gillar inte söndagar. Jag gillar när allt är som det alltid  varit, och när jag vet att det kommer vara precis likadant varje dag. Jag gillar den känslan, att vara van.

 

Jag brukade vara trygg med Mike. Jag var det i början, då innan vi gifte oss. Det var aldrig sådär vackert och pirrigt som jag hade med John. Det skulle det aldrig kunna bli. Mike dök upp när jag var trött på ensamheten. Han var min lösning på allt.

Det var bekvämt och det kändes nästan alldeles för bra ibland.  Jag fick inte bli van med det här, jag fick inte bli för bekväm. Men jag blev van. Jag blev för bekväm. Jag försökte komma bort från de känslorna med alkohol. Varje kväll. Hade jag gått tillbaka mitt drogmissbruk hade Mike lämnat mig. Han kunde inte lämna mig, men jag ville inte att han skulle komma mig för nära. Jag var tvungen att stå kvar med min plan. Jag var tvungen att behålla mitt fokus. Jag behövde vara ensam, men jag behövde Mike.

 

De brukar prata om mig så fort jag lämnat rummet här. Jag vet att de gör det, men jag bryr mig inte. Jag är långt ifrån den som gjort det värsta, men jag vet att jag är en av dem. Jag vet också att jag inte är den enda som mördat min man här. Det är nog kanske en tredjedel av oss som har. Men ingen annan än jag har dödat ett barn också. Förutom Sienna, såklart.  Alla vet vad alla andra sitter här för, men ingen vet allt. Ingen vill veta allt.

Den enda jag någonsin sagt ett ord till är Lauren. Jag gillar Lauren, hon är sådär lagom nonchalant att jag klarar av henne. Hon bryr sig inte, och hon visar aldrig känslor.. Bortsett från söndagar såklart, då hennes flickvän kommer på besök. De blir hon som alla andra. Först förhoppningsfull, sedan deprimerad. Precis som alla andra.

 

Jag ville aldrig vara som alla andra. Jag hade en fattig uppväxt i Texas, jag blev aldrig något speciellt. Det enda som jag kan peka ut som unikt i mitt liv är John. Jag träffade John. Han vart mitt allt och vi fann varandra. Tillsammans. Han visade mig nya sätt att leva, nya ställen att bo på. Vi hade aldrig pengar, men vi hade varandra. Jag var bara 19 år när jag redan var inne i det djupa missbruket av droger. Det var vad våra pengar gick till -droger. Men det är okej, för vi hade varandra. Vi pratade om en framtid tillsammans, hur vi skulle ta oss ur det här som Johns vänner lett oss in i, hur vi skulle låta våra barn växa upp på vackra ängar här i Texas. Jag såg allt framför mig i en vision, som en filmning i solnedgången. Vi skulle vara tillsammans för evigt.

 

 

Vid maten så brukar det sätta sig fem kvinnor vid ett runt bord. De ser inte ut som oss andra, de är de oskyldiga. Ingen bryr sig, men de verkar inte göra annat än just det. Bry sig. Nu bryr de sig om varandra, nu när de är ensamma här inne.

Jag gillar ensamheten. Jag har aldrig tyckt om att ha människor inpå mitt liv.  Jag trivdes inte i äktenskapet med Mike, han gillade det för mycket. Jag hatade hans son, han var så ung och var på väg att gå samma väg som jag hade gjort i hans ålder. Han blev blind och dum för kärlekens skull. Jag hatade honom. Jag hatade Mike med. Jag hatade den situation jag satt mig in i. Jag hatade att lura en man för min egna skull. Jag lurade honom på livet.

Jag var tvungen att göra det här. Jag var tvungen att leva med Mike, åtminstone för ett tag. Det var det enda sättet jag skulle kunna få tillbaka John på. Jag och John behövde det här. Vi behövde Mike.

 

Cellen känns extra kantig idag. Den känns mer vit än vanlig, och mer hård. Den har varit mitt liv under en lång tid nu, och det kommer vara det sista hem jag hade. Jag är okej med det. Jag har vant mig. Jag är okej med att mitt öde är bestämt nu. Jag är nöjd över det. Jag okej med att ha fått mina sista dagar här, och jag är nöjd över allt jag gjort var dag i mitt liv. Mitt liv innan och efter Mike. Jag är nöjd med mina gärningar. Det är okej.

Vakterna har redan satt ihop mina handleder. Handklovarna skär in i köttet, men det är okej. Jag är van vid det, och smärtan är nästan behaglig. Smärtan är skön och jag gillar den. Jag kommer försvinna med mina hemligheter med mig. Ingen kommer någonsin att veta allt. Ingen har haft kraft nog för att få mig prata om allt. Ingen kommer att veta allt. Ingen.

Jag sitter och bara väntar nu. Snart kommer dem och hämtar mig. Jag är lugn och avslappnad. Vi har gått igenom det här flera gånger innan. Jag vet exakt hur allt kommer att gå till, och jag vet vad som kommer hända. Jag känner mig lugn när jag vet allt i förväg. När jag vet att allt kommer gå till på ett visst sätt, och när jag vet exakt hur.

 

Jag tänker tillbaka på när jag ringde samtalet. Jag minns det som starkast av allt. Det var bestämt. Vi hade bestämt att jag skulle ringa Rex och Tyler. De skulle göra allt. De skulle få det att se ut som en olycka. Jag skulle inte ens kunna ses som misstänkt.

Jag ringde från en telefonautomat vid bensinstationen. Klassiskt. Ingen skulle veta att det var jag som hade ringt. Rex svarade, och han var helt klart påtänd. ”Det är dags nu” sa jag. ”De kommer att vara i gallerian vid tre och de åker i en svart Mercedes. De är kanske där en timme, sedan åker dem hem via Westlane”.

”Be honom ringa dig så fort han sätter sig i bilen. Inte innan, precis när han satt sig. Då vet vi säkert”.

Jag avslutade samtalet med att säga tack. Jag skulle betala dem med pengarna jag får från Mike och Terrys livförsäkringar. Jag hade rätt till de pengarna nu när Mike och jag var gifta. Jag såg till att Mike mördades. Mike dog dagen innan vår treårsdag som gifta. Jag hade varit med Mike i fem år. Det var lagom för att jag inte skulle bli huvudmisstänkt.

Rex och Tyler fick livstid. De togs bara en vecka senare efter mordet. Jag blev förhörd sju gånger innan de kom på att jag hade anordnat händelsen. Jag blev dödsdömd, trots att det var stora tvekningar. Det berodde på mitt kvinnliga kön, tror jag.

 

Ingen kommer någonsin att veta. Ingen kommer veta att det här var planerat sedan flera  år tillbaka. Sedan dagen innan jag fyllde trettio, då John åkte in. Vi hade inte pengar nog till att betala borgen för att han skulle släppas. Jag var ensam och hade ingenstans att sova.

När jag besökte John böjde han sig framåt, han var bara några centimeter från mina läppar. ”Lyssna på mig”, sade han och så planerade vi alltihop. Vi höll varandras händer med gallret emellan. Gallret var vad som särade på oss. Tårarna rann ned för mina kinder medan vi pratade. Jag lovade att försöka, och jag lovade att vara stark för honom. Det var sista gången jag kände någonting. Det var sista dagen jag inte kände mig iskall och tom. Sista gången känslorna flödade i min kropp.

 

Allt gick som planerat. Exakt. Jag gick i  mina fräschaste kläder varje dag, ifall han som jag väntade på skulle dyka upp. Det skulle vara en man med pengar. En man som sökte någon.

Någon som skulle bli jag.

Jag visste inte vem Mike var när jag träffade honom, men han hade sett mig. Han hade snälla ögon. Hans ögon såg mig. Han drog lite lätt på munnen till ett leende och frågade hur det kom sig att jag satt på just samma cafeteria samma tid, var dag. Jag hade suttit där sedan sex år tillbaka. Jag var 36 och ensam. Jag sökte fortfarande efter den man som skulle rädda oss. Mig och John.

Det flöt på som rinnande vatten med Mike. Han nämnde något om öde och självklarhet. Det var självklart att det skulle vara vi, att han skulle fattat modet att gå fram till mig just den dagen.  Jag såg det bara som att det var dags nu. Det var dags att få det här överstökat så att jag kunde få pengarna till att betala borgen till John.

Det var när vi skulle skriva på äktenskapslöftena jag fick reda på att han hade en livförsäkring. Han ville ge mig allt, och jag hade ingenting att ge tillbaka. Jag skulle få ta över vårdnaden om hans son ifall något skulle hända. Något hände, fem år senare. Något hände både Mike och hans son. Jag mördade dem. Jag skulle  få överta alla pengar han ägde och hade, och jag skulle  få pengarna som hans son och han hade som livförsäkringar. 350 000 dollar plus det Mike hade på banken skulle jag få. Det skulle räcka till att få ut John och till det huset vi planerade att bo i för resten av våra liv tillsammans. Där våra barn skulle växa upp. Där solen gick ned.

 

Gallret dras åt sidan och Anabelle går in. ”Kom nu, Teresa. Det är dags”. Jag reser mig upp och Anabelle, som är dubbla min storlek, håller min axel och går med mig i rätt riktning. Vi gick till sal 115 Y. Där skulle det hända. Där skulle det vara dags för mig.

Jag gick lugnt och avslappnad. Jag  visste vad som skulle hända och hur det skulle hända. När jag såg alla fångar sitta där nere vid borden så log jag. Det var min tur att få vara sådär töntigt förväntansfull. Jag fick le och skratta.

Jag såg Lauren. Jag såg de oskyldiga och olyckliga kvinnorna. Jag såg Sienna, som var den enda här som gjort något som anses  vara värre än det jag hade gjort. Jag log för den tid jag lärt känna de, och för det lugn de gett mig.

 

Jag står inne i salen och Anabelle sätter mig på bordet. Det är en madrass ovanpå, antagligen för att de vill försöka få det att se ut som att vi fångar betyder något. Som om vi vore värda att dö bekvämt.

Jag är den första kvinnan på hundra år att få dödstraff här i Virginia.

Jag vet precis vad som kommer hända och hur det kommer gå till.

Jag berättade aldrig allt för någon. Ingen skulle ha förstått och inge skulle ha den förmågan att ens försöka. Jag är okej med det.

Jag är lugn och avslappnad.

Jag  kommer gå till historien.

Jag kommer bli unik.


Idag, idag idag..


With the weight of the world on my shoulders

Jag är glad att jag har Emma.
Jag är glad att får träffa de mest underbara människor varje dag.
Jag och Ludwig har haft ett förhållande i ett år exakt den 31 oktober, nu på söndag alltså.
Jag får fortfarande pirr i magen av att tänka på honom.
Min handledare Lisa visade en bild på sin lilla bebis hon har i magen idag.
Jag känner att det börjar gå bra i skolan nu.
Jag hade skitroligt idag.
Jag blir så tom när jag kommer hem. Så genomskinlig och tunn.

03:06


24 Oktober

Jag är så otroligt trött. Så otroligt jävla trött. Men jag vill inte sova, jag vill inte drömma de där hemska drömmarna som gör mig kallsvettig. Jag brukar spendera någon timme extra i sängen efter att jag har vaknat och gömma mig under täcket tills jag känner mig säker på att allt faktiskt bara var en dröm. Jag hatar att drömma.

Jag var hos Emma tidigare idag. Det kändes bra att sitta på hennes sängkant och prata. Det var en säker sfär i hennes rum på något sätt. En sån där välkomnande känsla, en hemma-känsla.
När jag gick därifrån så rökte jag upp nästan halva paketet cigaretter jag har gömd i min väska för akuta tillfällen. Jag vart stressad och började andas i otakt. Jag fick samma panik som jag har när jag vaknar efter att ha drömt något otäckt. Bussresan hem var så jävla obekväm, så jag ringde pappa och bad han hämta mig så fort jag var framme. Jag ville inte vara ensam en endaste minut längre. Det är för otäckt.

Jag får panik av ensamhet och stress. Jag ska till ungodmscentralen, eller vad det nu var som Mickis och Natalie pratade om, på måndag. De vill att jag ska få hjälp. De såg i mina bara ögon att det inte stod helt rätt med mig. Jag behövde inte säga något alls, de förstod.

En man värd respekt

Jag tror aldrig jag faktiskt skrev det i bloggen, men jag vet helt säkert att jag planerade ett långt, långt inlägg om en föreläsning vi hade i skolan om mat, näring och hälsa. Mannen som höll föreläsningen imponerade mig som satan, han kunde så himla mycket och var så duktig på att lära ut. Han berättade att han började intressera sig av maten när hans två döttrar fick eksem-utslag över hela kropparna och läkarna kunde inte göra någonting. Så för sina barns skulle började han söka, tillsammans med Sveriges främsta forskare, efter ett botemedel. Han upptäckte att det var hur och vad vi äter som orsakar allt, både eksem och så mycket mer.
 Jag har aldrig hört någon så intressant föreläsning och jag satt under hela tiden och funderade på om han har varit runt i världen med det här och hur känd han faktiskt är. Han arbetar som kock fick jag reda på precis innan allt, men vad jag fick reda på allt efter tiden gick var att han jobbade i vårat skolkök. Han och fyra andra kockar. "Wow" tyckte  jag, tills den dag jag såg han gå runt och torka våra bord.
Hur fan kan det komma sig, att en så smart man som -jag redan sagt- har forskat med Sveriges FRÄMSTA forskare, ska gå och torka undan skiten från gymnasie-elevers matbord?
 Jag hade gått i dagar och pratat om den här föreläsningen med min familj, och jag pratar nu fortfarande om hur jävla fel jag tycker att det är att han inte ska få det bättre än att städa undan andras skit. Att mannen dessutom har gjort en sådan fin sak för sina barn borde han få någon fin utmärkning för.
Tyvärr har jag glömt hans namn (men jag vet att jag har det uppskrivet någonstans), MEN jag kan faktiskt visa en bild?

 Jag tittade på TV  härom dagen och satt och "Vad fan, kan det där vara..?". Så jag frågade honom i förrgår när jag hade lunch, och JA -det är han som är med i den nya telia-reklamen!

Jag tycker det är så jävla roligt att se (av någon anledning), och mina älskade vänner har valt att numera ignorera mig när jag börjar le stort och prata om allt jag skrivit nu så fort jag ser honom -vilket jag gör varje dag.

För er som inte sett reklamen så finns länken här

jag lever ändå

Imorgon är historia-provet, och svenskan på fredag. Efter det lär jag kunna fokusera mer på bloggen, tror jag. Har bara varken haft tid, ork eller fantasi nog till att skriva något.

 Jag ska antagligen se till att få en tid bokad snarast på vilket sjukhus eller ställe som helst, så att jag får hjälp. Mina kärlekar Natalie och Micaela säger att de kommer dra dit mig om jag inte fixar det här nu.
Det råkar bara vara så att jag är så jävla rädd

My love for you is deeper than any root or stone


Det där med att ha någon vid ens sida hela tiden, vad menas med det egentligen? Hur mycket kan man begära av någon annan? Kan man verkligen be någon annan stå ut med en, trots -allmänt sett- att man inte alltid kommer orka vara på bästa humör, inte alltid vara den där härliga människan ens vänner föll för? Jag skulle aldrig våga be någon stå ut med mig i alla väder. Jag är en sån person som oftast ser det negativa i allt, som ibland kanske oftast är för ytlig. Som jag har skrivit innan så öppnar jag mig aldrig för någon som inte betyder mer än livet självt för mig. Det har alltid varit så och kommer nog för den delen att alltid vara i fortsättningen. För hur långt in i en relation med sina vänner kan man se de som självklara? När kan man ta för givet att de kommer finnas där för en? Antagligen när de ser saker hos en genom att bara se in i ögonen. När de hjälper utan att man behöver be om hjälp.
 Jag har välsignats med otroliga människor i mitt liv. Jag har vänner som förstår så mycket utan att jag behöver berätta någonting alls, och jag har en speciell och alldeles underbar människa som alltid funnits där för mig. Min kärlek till dig, Ludwig, går inte ens att beskriva. Och jag kommer aldrig kunna tacka dig nog för all den hjälp du ger mig, eller hur du underlättar varje dag genom att bara påminna mig om att du finns där. Att ha någon vid sin sida är obeskrivligt. Jag är så lyckligt lottad, och jag kommer aldrig kunna tacka er nog.

Someone like you.

Nä, det blir inte så mycket till att blogga idag. Jag ska plugga plugga plugga inför de tre prov vi har nästa vecka och ta hand lite om mig själv. Kramar.

23:41


Du är artig, du är glad och du har tränat bort din dumma dialekt.

Woho, nu är jag tillbaka! Det har varit lite drama i mitt huvud sådär, så jag tog ledigt från verkligheten och bosatte mig hos Ludde i tisdags. Hur som, nu är jag tillbaka hos papi.
Jag hade det rätt underbart i skolan idag, också. Jag har så jävla underbara lärare och världens finaste vänner som stöttar mig. Världens finaste.

Det känns som att allt håller på att klarna up, fast jag känner också på mig att det kommer ta en jävla lång tid.. Jag kanske aldrig blir helt bra, men nu vet jag helt säkert att har har personer i mitt liv som är villiga att stå vid min sida och hjälpa. Jag behöver inte frukta någon ensamhet längre. (Och man ska aldrig säga aldrig, men jag måste lita på hur det känns just nu)
Åh, ni som läser har väl ingen aning om vad jag babblar om nu. Jag vet inte om jag verkligen vill berätta och förklara heller, det är ingenting jag är stolt över. Vi får se hur det blir.

Jag ska ringa Ludwig nu. Får se om jag kanske uppdaterar lite till senare. :)

Snodde listan från dig Emma.

Dagens vill ha: Sängen
Dagens klädsel: Jeans som har mer hål än tyg, lila linne och svart cardigan.
Dagens frisyr: Helt fucked. Verkligen bokstavligt -fucked. Det såg ut som att jag hade.. fucked.
Dagens händelse: När någon brud fick en fet spik i lårbenet på idrotten idag.
Dagens låt: Jag tror att det var kycklingsången jag och Paulina sjöng på idag, hmm..
Dagens planer: Dagen har gått så nästa händelse är väl att sova
Dagens saknad: Ludde
Dagens dummaste: Att jag glömde böckerna till varenda lektion jag hade idag hemma.
Dagens drog: Jordgubbsaft!
Dagens roligaste: När jag fick sitta och kolla på när de andra hade idrott, haha.
Dagens favorit: Natalie.
Dagens köp: Lakritsklubba.
Dagens godis: Lakritsklubbaaaa.
Dagens humör: Helt okej.
Dagens ord: "Tack"

20:09

Pappa kom hem med grekiskt käk. Gött.
Jag tycker förresten att det är lite drygt att ni inte kommenterar, kära läsare ;) Speciellt med tanke på att iallafall hälften av er är kära och bekanta.
Apropå att ha personer man känner som läser bloggen, jag vet inte vad jag tycker om det. Jag har funderat på att posta en länk hit på facebook, men jag vill verkligen inte att någon morsa eller framför allt min familj ska läsa det jag skriver. Tänk er själva hur det kommer låta vid middagsbordet. "Ja du carro, vad menade du när du skrev sådär? Är det mig du syftar på? Hur tänkte du där? Stämmer det att du har gjort så? Är du intresserad av tjejer nu också? Hur blev det med det där? Det passar sig inte att skriva".
Okej, min familj låter inte så när de talar men vad fasen, jag kan inte komma fram till min poäng på något annat sätt.
Jag vågar inte riktigt stå för allt jag är än.

Ur min dagbok.

En del bitar censurerar jag. Hoppas ni förstår.

"Söndag, 10/10 -10

-
Det var precis ett år sedan nu som vi satt frusna på den där bänken och pratade i timmar. Han gick ut på kvällen trots minusgraderna för att få mig att träffa honom. Han trotsade oddsen för att försöka bevisa för mig att han menade allvar den här gången. Jag trodde honom aldrig, men jag njöt av varenda sekund han ville tillbringa med mig.
Han kom till mig varje helg. Han tvingade inte mig gå en meter, utan han gick alltid till den plats jag befann mig på. Han smsade kärleksfulla hälsningar varje morgon. Han gick inte en kväll utan att skicka ett sms där han skrev lovande ord som kunde få mig sova gott om natten. De dagar vi inte träffades hörde han av sig på alla sätt han kunde för att jag skulle få veta att jag fanns i hans tankar. Hela tiden.

Det var precis ett år sedan jag hade fjärilar i magen för att jag visste att den kille jag var förälskad i gick runt och väntade ut veckan för att få träffa mig.
Då jag somnade om kvällarna med en nykär och nervös killes arm runt min midja.
Det fanns ingenting jag mer kunde önska mig -förutom att det skulle vara så där för alltid.
"


Det har snart varit vi i ett år. Det har gått så himla fort, samtidigt som det känns som om det varit så här hela livet. Du och jag.
 Jag tänkte skapa en kategori, "Ur min dagbok". Alltså tänkte jag då och då posta inlägg ur min dagbok. Vad tycker ni..?


My sister's keeper (Allt för min syster)


Jag såg den filmen igår. My sister's keeper, eller "Allt för min syster" som den heter på svenska. Jag kan inte riktigt recensera den rättvist.. Det var den bästa filmen jag har sett.
Om ni inte har kunnat räkna ut  det innan så är jag en sucker för allt som handlar om känslor. Filmer, böcker, sånger.. you name it. Så länge känslorna är i fokus så sitter jag helt paralyserad och bara sätter mig själv in i situationen och lider eller njuter.
Den här filmen är den mest känslofyllda film jag har sett. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film som jag gjorde till den här. Den gjorde mig sömnlös, den gjorde mig ledsen. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film innan.

inte lika vackert

Jag skriver så ytligt i bloggen. Jag vet inte om det är bra eller dåligt heller. Jag tror inte ni är kapabla till att hantera de texter jag skriver privat, riktigt..

23:33


(saknarey)

lite påverkad sådär

Jag väntar fortfarande på mitt pris för dumhet. Någon?
Självklart tänker jag mig inte för utan dricker cola till maten. Ännu mer koffein. Så jävla korkat att jag inte ens orkar skratta åt mig själv. Eller lite kanske, förresten.. ha-ha-ha-ha. Så.
Jag drack bara en endaste burk med redbull innan (en sån där extra-hög variant i och för sig) men det räckte mer än nog. Jag är så otroligt jävla lättpåverkad av sådant där. Första gången jag testade insomningspiller som exempel (jag hade problem med sömnen, de pillerna hjälper en att "somna in" om någon inte skulle veta) så vart jag så jävla hög att jag stod i trappen och garvade åt att trappstegen åkte ned till undervåningen. Jag trodde jag stod i en rulltrappa. Väl uppe på övervåningen sen med lite hjälp av mamma så börjar jag panikslaget att känna på mina ben. Jag hittade dem inte, jag tyckte att  min överkropp svävade.
Meningen med de pillerna är egentligen att man ska bli sömnig och lätt kunna sova. Jag blev bara påverkad.
Ingenting att testa där hemma, gott folk.
 Pappa tar mig ut på en promenad (med bilen i och för sig) till ica maxi nu. Han tycker att jag behöver någon form av aktivitet. Kan vara för att jag sitter och bara trummar med händerna och är helt jävla puckad.


babdabadam

Jag har druckit redbull. Mitt hjärta slår och dunkar på högvarv och jag kan inte hitta fokus (som om mitt hjärta inte mådde dåligt nog innan, liksom). Så jävla korkat. Jag fick ork till att göra spanskaläxan iallafall. Det är väl något positivt åtminstone.
Fan vilket onödigt inlägg. Jag kände bara för att skriva och blablablabla nu babblar jag om ingenting alls.
Jag kanske skriver något vettigt när mitt hjärta har lugnat ned sig till normal rytm. Käkar lite tacos så länge.

GERARD WAY IS ALIVE

Jag har precis fått livstecken på min fd kärlek Gerard Way lever. My chemical romance släpper ett nytt album, deras singel är redan ute.
 Förlåt älskade Ludwig, men jag kanske tar nästa plan till New Jersey för att fria till Gerard. Om det nu inte är så att gayryktena stämmer, såklart.

22:55

Nu ska jag läääääsa. Sen vill jag kolla på någon bra film, någon spännande dokumentär kanske. Har ju köpt massa nya doftljus jag måste mysa med!

Böcker

Drog ned till bokhandeln och köpte böcker idag, trots allt. Den bok som jag hittade på akademibokhandelns hemsida, som var den enda jag faktiskt letade efter, fanns såklart inte i butik. Vad fan. Så jävla oschysst haha :( Jag kommer inte ihåg varken titel eller författare, men den handlade om en kvinna som fick kontakt av sin gamla kärlek. Jag kan inte beskriva mer än så för jag kommer tyvärr inte ihåg. Jaja.
Det var 140 spänn för tre pocket böcker, så jag shoppade loss lol. De här köpte jag:

Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson. Det var Malin som sa åt mig att köpa den idag när jag sa att jag skulle ned. Den ska tydligen vara bra.

Hur ser ett liv ut om man inte har tillräckligt med kärlek? av Maria Zennström. Handlar i korta drag om en kvinna som på alla sätt försöker bli av med ensamheten.

Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva av Ann Heberlein. En självbiografi av en kvinna med sjukdomen manodepression. Jag ser verkligen fram emot att läsa den här.

Vingklippt ängel av Berny Pålsson. Alla andra pratar så gott om den här så jag har alltid velat läsa den..

Jag letade efter någon bra bok om kärlek men kom visst hem med en påse fyra böcker om ensamhet, hm..

VART É FESTEN?


HAHAHAHAAH!
Men seriöst, jag vill verkligen på maskeradfest nu till halloween. Det vore super.

what up, world

Blä, det blir så nervöst att skriva nu när jag faktiskt har läsare också. Jag blir rädd för att göra bort mig.
Har nyss fixat iordning varma mackor med ost och tomat på som jag ska äta med pappa framför CSI. Jag hatar att äta när det är blod på tv, men vad fasen -jag får stå ut. Jag får se om jag orkar vara vaken länge nog för att kolla på Cold Case som börjar 23:55 också.. Åh vad jag babblar nu!
Imorgon så tänkte jag dra ned till bokhandeln och köpa lite böcker förresten. Är så jävla sugen på att läsa en riktigt bra bok, men frågan är ifall jag kommer ha ork och tid att lägga ned på läsning nu. Hmm...

I never want to see you unhappy

It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along


Think twice -that's my only advice. Who do you think that you are?


Pappa fyller år idag


Pappa förväntade sig en kväll då han bara kan sitta med låst dörr och låtsas som om ingenting var speciellt idag.
ICKE DÅ säger jag, för jag älskar att pyssla & fixa och framförallt ge andra överraskningar och presenter!
Pappa trodde hela tiden att jag stod och lagade köttbullar medan han var påväg hem, men i själva verket så hade jag ringt dit farfar för att han skulle hjälpa mig laga den mat jag vet att pappa älskar -farfars traditionella jugge-käk! Som jag också älskar, för den delen.
Jag hade varit nere på stan och köpt en present + blommor innan idag (var inte i skolan.. fan carro). Jag vet att åldern inte är pappas favorit att diskutera så jag ville driva med honom.. Jag köpte ett kort med texten "Till pensionären" på. "Kärlek från Carro, Melina & Ludde" skrev jag inuti också. ;)
Just kortet var inte lika uppskattat som jag förväntade mig (hahahah) men allt annat vart fanimej perfekt. Har inte sett pappa så lycklig på ett jävla tag som idag, faktiskt.

Älskade farfar! Vi gjorde flerrätters och alldeles för mycket än vad våra magar klarade av. Vi har nog rester för en hel vecka nu..

Anledning att lé


Efter så många tankar på orealistiska förhoppningar,
efter så många önskingar efter något som skulle såra min omgivning mer än vad som skulle lätta för mig,
efter all gråt och tragik -nu har jag en anledning till att lé.

såhär känner jag mig just nu


De kostade det dubbla studiebidraget.. men fan vad värt!


Idag


22:36

Ludwig frågade om jag tänkte "skriva ett fett inlägg om svek" när vi pratade idag. Efter allt som hänt de senaste tjugofyra timmarna så har jag fan lust att hänga ut de personer som beter sig som jag vet inte vad, men det tänker jag inte. Jag tänker inte lägga ned tid på det, jag har inte ork eller tålamod nog till det. Jag har så jävla tur att jag har Ludde att prata med allt om. Verkligen ALLT. Jag kanske skriver ett avreagerande inlägg sen, men inte förrän jag har lugnat ned mig och faktiskt kan komma med en poäng i det hela.
 Jag har precis kokat té till mig och ska precis poppa lite popcorn, sedan blir det filmkväll för hela slanten. Apropå slant så försvann 50-öringarna igår, de kommer aldrig mer att gälla. Jag har varit med om tio-öringar, nu har femtio-öringarna även gått till historien. So what..

Bilder på de tröjor jag köpte härom dagen



RSS 2.0